2777
2789
عنوان

برای بچه دوم چطور همسرم و راضی کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6027 بازدید | 97 پست
خخخ چه باحال. ینی شوهرت همیشه آمادس؟چند تا بچه داری؟

یه دختر دارم الانم میخوام اقدام کنم دخترم همش میگه بریم داداش بخریم اون روزم سر شام یهو گفت اه پس خداجون کی بهمون داداش میده؟این شکلی😡

کاربرmelissssssaهستم،منم به لیست ترکونده ها اضافه کنین لطفا😕😕اهای اونی که شبا میای سطل اشغال کوچه رو برعکس میکنی😐😐یه روز گیرت میارم میترکونمت😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا هر روانشناسی میگه فاصله مناسب سه تا پنج ساله،بگو بهش بعدا دیگه حوصله ندارم برات بچه بیارم یعنی ...

خوب پولشو اونا میدن الانم با این خرجا 😥شوهر من میمیره برا بچه ولی میگه دیگه نمیخوام واقعا کم آوردم برا مخارج😐

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
وای منم همینا رو میگفتم بهش که ممکن حالا به این زودی نشه ماه دوم اقدام شد😂😃😃

😂😂😂😂😂 خواهرم به شوهرش کفت وااااای کیست گرفتم دیگه بچه دار نمیشیم اینهمه گفتم بیا بچه بیاریم 

شوهرشم انقد ترسید فکر کرد خیلی حاده سریع اوکی داد

منم گذاشتم دخترم ۷ ۸ ساله شد شاید شاید دومی رو اون موقع بیارم

اون موقع بچه میره مدرسه گریه ک شب بیداری نوزاد نمی زاره اون بخوابه و با خستگی میره مدرسه. میخواد مشق بنویسه دومی دفترکتاب پاره میکنه بیشتر دعوا و اعصاب خوردی داره تا لذت و شادی به نظر من

دختر شد؟ ولی سه تا بچه زیاد سخته از طرفیم نمیتونم قبول کنم که دختر نداشته باشم

شیرینیش از سختیش بیشتره،من و همسر که از خوشحالی تو آسمونائیم برا امدنش لحظه شماری میکنیم،اون بیاد به امید خدا دیگه احساس کمبود نمیکنیم و خوشبختی خانوادمون کامل میشه