2777
2789
عنوان

برای بچه دوم چطور همسرم و راضی کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6015 بازدید | 97 پست
اون موقع بچه میره مدرسه گریه ک شب بیداری نوزاد نمی زاره اون بخوابه و با خستگی میره مدرسه. میخواد مشق ...

دقیقا منم به همیناش فکر میکردم. الان چند شبه دلپیچه های نی نیم شروع شده شبا دیر میخوابم همش میگم اگه اولی مدرسه ای بود چکار میکردم. من اگه خوابم کم و زیاد شه خیلی سیستم بدنم بهم میریزه . الان صبح به جاش میخوابم. 

شهدا شرمنده ایم 😢
بگو به سن مدرسه برسه خیلی سخت میشه بچه کوچک و یه بچه مدرسه ای. شوهره منم اول راضی نبود انقدر گفتم را ...

بهش گفتم همینارو دقیقا ولی انگار باید بیشتر بگم. خدا بچه ها تو حفظ کنه برات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوبه ک شما امدگیشو داری ولی خب همسرتم باید باید ب اندازه شما امادگی داشته باشه من دخترم ۷ سالشه واقعا از هیچ لحاظ امادگی ندارم فکرشم تنمو میلرزونه دوس دارم دخترم ده سالش باشه بعد بچه دومم بدنیا بیاد تا خودشم کمکم باشه البته من شوهرم الان بچه میخاد 

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید
شیرینیش از سختیش بیشتره،من و همسر که از خوشحالی تو آسمونائیم برا امدنش لحظه شماری میکنیم،اون بیاد به ...

انشالله به سلامتی بیاد پیستون عزیزم. واسه ماهم دعا کن شوهرم زودتر راضی شه☺

خیلی خوبه ک شما امدگیشو داری ولی خب همسرتم باید باید ب اندازه شما امادگی داشته باشه من دخترم ۷ سالشه ...

مطمئن باش ده سالش بشه حوصله ت کمتر میشه اگه قراره دومی رو بیاری هرچی زودتر بهتر.

شیرینیش از سختیش بیشتره،من و همسر که از خوشحالی تو آسمونائیم برا امدنش لحظه شماری میکنیم،اون بیاد به ...

ان شاءالله سالم و سلامت بغلش کنی گلم😍

دعا کن خدا بعدا به منم یه دخمل ناز و سالم و صالح بده با جمیع کسانی که آرزوش رو دارن

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
مطمئن باش ده سالش بشه حوصله ت کمتر میشه اگه قراره دومی رو بیاری هرچی زودتر بهتر.

اره دیگه الان دقیقا حوصلشو ندارم چون دخترم هم مدرسه میره هم کلاس چرتکه هم نقاشی از سال بعدم ک کلاس زبان میزارمش واقعا وقت و توانی واسم نمیمونه دوس دارم بچه دوم زمانی بیاد ک دخترم بتونه گلیم خودشو از اب بکشه ک بیشترین انرژیم  واسه دومی صرف بشه علاوه بر اینکه دخترمم کمک دستم میشه 

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید
دختر من خییییلی شیطونه واذیت میکنه .دیگه دومی هم بیاد واویلا

چند سال دیگه بگذره بچه تم بزرگ شه آروم شه میگی کاش میاوردم سختی ها رو تحمل میکردم‌. فقط الان نیست که دوران پیری داریم. همیشه که پدر و مادر پیش بچه ها نیستن. بچه ها به خواهر یا برادر احتیاج دارن تو این دنیای نامعلوم و غیرقابل پیش بینی 

باید ببینی روحیه شوهرت چجوریه. من شوهرم بعده این که جواب آزمایش مثبت شد انگار تو شوک بود یجورایی به خاطر خرج و مخارج ترس و استرس داشت . ولی هر  چی گذشت و میرفتیم سونو و میومدیم بیشتر ذوق میکرد و الانم که دیوونه وار دوستش داره. بهش میگم دلت میومد نداشتیمش هی ناز میکردی. بیشتر از اولی هم کمکم بود روزای اول. بعضی مردا بدتر لج میکنن و مسئولیت بعدش و قبول نمیکنن بعضی هام مثل شوهره من . باید ببینی روحیه ش چطوریه

شهدا شرمنده ایم 😢

ممنون عزیزم ان شاءالله اگه صلاحه به زودی زود خدا یه نی نی سالم و صالح بهت بده😍

شهدا شرمنده ایم 😢
باید ببینی روحیه شوهرت چجوریه. من شوهرم بعده این که جواب آزمایش مثبت شد انگار تو شوک بود یجورایی به ...

اولی رو هم میگفت زوده ولی چون دید من شهر غریب واقعا تنهام و دلم میخواد قبول کرد و خداییشم خیلی دوسش داره و یکبار هم غر نزد که تو خودت خواستی و از این حرفا. کمک خیلی نکرد بخاطر شرایط کاریش اما من هم گله ای نکردم تونستم از پسش بربیام خداروشکر. الان سر دومی هم میگه زوده بهم فرصت بده ولی اختلاف سنیشون واقعا برام مهمه که زیاد نشه

اولی رو هم میگفت زوده ولی چون دید من شهر غریب واقعا تنهام و دلم میخواد قبول کرد و خداییشم خیلی دوسش ...

منم چون برام مهم بود هی میگفتم بهش. بعضی مردا انگار باید تو عمل انجام شده قرار بگیرن وگرنه میترسن. ان شاءالله هرچی خیره همون بشه

شهدا شرمنده ایم 😢