مینا_بانو1 مدیر استارتر عضویت: 1395/05/02 تعداد پست: 1501 عنوان کسی میدونه حق وکالت وکیل برای طلاق چقدر میشه؟ 903 بازدید | 29 پست همین دیگه پرسیدم سوالمو ﺳَﺮ ﺳِﻮﺍﯾﯽ ﻭ ﻧَﻢ ﻧَﻢِ ﻭﺍﺭﺵ.... ﺗﻪ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﻭ ﻣِﻪ ﻫﺎﺭِﺵ ﻫﺎﺭِﺵ.... ﮐَﺌﻮ ﺁﺳﻤﻮﻧﻪ ﮐِﻤِﻪ ﺳِـــــﻔﺎﺭﺵ.... ﻣِﻪ ﺩﻟﺒﺮ ﺭﺍﻩ ﺩِﺭﻩ نَﺌﯿﺮﻩ ﻭﺍﺭﺵ.... 1397/08/06 | 16:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الوچه_ترشه عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 11290 هر وکیلی یه مبلغی میگه به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
تیارااا عضویت: 1396/07/11 تعداد پست: 2811 بستگی به وکیل داره چقدر بگیرهبیا خودم وکیلت میشم شوهرم میگه زندگیمونو نی نی سایت خراب میکنه
نرگسی۶۸۹۰ عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 6354 دوست من پارسال طلاق گرفت ۲ میلیون خرج کرد خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
الوچه_ترشه عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 11290 من چهار سال پیش به وکیل یه تومن دادم مامان امید اخرش برگشتی به همسرت؟؟یادمه عکسش رو گذاشته بودی و دو دل بودی که برگردی یا نه؟ به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
مینا_بانو1 مدیر استارتر عضویت: 1395/05/02 تعداد پست: 1501 نرخ الانو کسی نداره؟و اینکه اگه مهریه هم بخوام بگیرم چقدر حق وکیله؟ ﺳَﺮ ﺳِﻮﺍﯾﯽ ﻭ ﻧَﻢ ﻧَﻢِ ﻭﺍﺭﺵ.... ﺗﻪ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﻭ ﻣِﻪ ﻫﺎﺭِﺵ ﻫﺎﺭِﺵ.... ﮐَﺌﻮ ﺁﺳﻤﻮﻧﻪ ﮐِﻤِﻪ ﺳِـــــﻔﺎﺭﺵ.... ﻣِﻪ ﺩﻟﺒﺮ ﺭﺍﻩ ﺩِﺭﻩ نَﺌﯿﺮﻩ ﻭﺍﺭﺵ....
مینا_بانو1 مدیر استارتر عضویت: 1395/05/02 تعداد پست: 1501 بستگی به وکیل داره چقدر بگیره بیا خودم وکیلت میشم بیا بشو. چند میگیری؟ ﺳَﺮ ﺳِﻮﺍﯾﯽ ﻭ ﻧَﻢ ﻧَﻢِ ﻭﺍﺭﺵ.... ﺗﻪ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﻭ ﻣِﻪ ﻫﺎﺭِﺵ ﻫﺎﺭِﺵ.... ﮐَﺌﻮ ﺁﺳﻤﻮﻧﻪ ﮐِﻤِﻪ ﺳِـــــﻔﺎﺭﺵ.... ﻣِﻪ ﺩﻟﺒﺮ ﺭﺍﻩ ﺩِﺭﻩ نَﺌﯿﺮﻩ ﻭﺍﺭﺵ....
مینا_بانو1 مدیر استارتر عضویت: 1395/05/02 تعداد پست: 1501 ۱۰% مهریه. یکی از اشناهامون داره میگیره بعد اونوقت اگه مهریه نگیرم چی؟ ﺳَﺮ ﺳِﻮﺍﯾﯽ ﻭ ﻧَﻢ ﻧَﻢِ ﻭﺍﺭﺵ.... ﺗﻪ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﻭ ﻣِﻪ ﻫﺎﺭِﺵ ﻫﺎﺭِﺵ.... ﮐَﺌﻮ ﺁﺳﻤﻮﻧﻪ ﮐِﻤِﻪ ﺳِـــــﻔﺎﺭﺵ.... ﻣِﻪ ﺩﻟﺒﺮ ﺭﺍﻩ ﺩِﺭﻩ نَﺌﯿﺮﻩ ﻭﺍﺭﺵ....
تیارااا عضویت: 1396/07/11 تعداد پست: 2811 نرخ الانو کسی نداره؟ و اینکه اگه مهریه هم بخوام بگیرم چقدر حق وکیله؟ عزیزم مهریه حق وکیل نیست که حالا هر چقدر مهریت باشهوکیل هم خواستی بگیری پیش یه کار کشته برو که بتونه برات دفاع کنه وضع مالی شوهرت چطوره ممکنه اعسار بگیره شوهرم میگه زندگیمونو نی نی سایت خراب میکنه
aseman__niliy عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 5146 بعد اونوقت اگه مهریه نگیرم چی؟ دقیق نمیدونم اونو.ولی توافق کردن که هروقت مهریو گرفت پول وکیل بده چون خانم گفتن قبلش هیچی ندارن.
مینا_بانو1 مدیر استارتر عضویت: 1395/05/02 تعداد پست: 1501 عزیزم مهریه حق وکیل نیست که حالا هر چقدر مهریت باشه وکیل هم خواستی بگیری پیش یه کار کشته برو که بتو ... شوهرم ملک و زمین داره. اما جیبش خالیه. ﺳَﺮ ﺳِﻮﺍﯾﯽ ﻭ ﻧَﻢ ﻧَﻢِ ﻭﺍﺭﺵ.... ﺗﻪ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﻭ ﻣِﻪ ﻫﺎﺭِﺵ ﻫﺎﺭِﺵ.... ﮐَﺌﻮ ﺁﺳﻤﻮﻧﻪ ﮐِﻤِﻪ ﺳِـــــﻔﺎﺭﺵ.... ﻣِﻪ ﺩﻟﺒﺮ ﺭﺍﻩ ﺩِﺭﻩ نَﺌﯿﺮﻩ ﻭﺍﺭﺵ....
مینا_بانو1 مدیر استارتر عضویت: 1395/05/02 تعداد پست: 1501 عزیزم مهریه حق وکیل نیست که حالا هر چقدر مهریت باشه وکیل هم خواستی بگیری پیش یه کار کشته برو که بتو ... اعسار یعنی چی؟ ﺳَﺮ ﺳِﻮﺍﯾﯽ ﻭ ﻧَﻢ ﻧَﻢِ ﻭﺍﺭﺵ.... ﺗﻪ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﻭ ﻣِﻪ ﻫﺎﺭِﺵ ﻫﺎﺭِﺵ.... ﮐَﺌﻮ ﺁﺳﻤﻮﻧﻪ ﮐِﻤِﻪ ﺳِـــــﻔﺎﺭﺵ.... ﻣِﻪ ﺩﻟﺒﺮ ﺭﺍﻩ ﺩِﺭﻩ نَﺌﯿﺮﻩ ﻭﺍﺭﺵ....