2777
2789

همین دیگه پرسیدم سوالمو

ﺳَﺮ ﺳِﻮﺍﯾﯽ ﻭ ﻧَﻢ ﻧَﻢِ ﻭﺍﺭﺵ.... ﺗﻪ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﻭ ﻣِﻪ ﻫﺎﺭِﺵ ﻫﺎﺭِﺵ.... ﮐَﺌﻮ ﺁﺳﻤﻮﻧﻪ ﮐِﻤِﻪ ﺳِـــــﻔﺎﺭﺵ.... ﻣِﻪ ﺩﻟﺒﺮ ﺭﺍﻩ ﺩِﺭﻩ نَﺌﯿﺮﻩ ﻭﺍﺭﺵ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست من پارسال طلاق گرفت ۲ میلیون خرج کرد 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

نرخ الانو کسی نداره؟

و اینکه اگه مهریه هم بخوام بگیرم چقدر حق وکیله؟

ﺳَﺮ ﺳِﻮﺍﯾﯽ ﻭ ﻧَﻢ ﻧَﻢِ ﻭﺍﺭﺵ.... ﺗﻪ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﻭ ﻣِﻪ ﻫﺎﺭِﺵ ﻫﺎﺭِﺵ.... ﮐَﺌﻮ ﺁﺳﻤﻮﻧﻪ ﮐِﻤِﻪ ﺳِـــــﻔﺎﺭﺵ.... ﻣِﻪ ﺩﻟﺒﺮ ﺭﺍﻩ ﺩِﺭﻩ نَﺌﯿﺮﻩ ﻭﺍﺭﺵ....
بستگی به وکیل داره چقدر بگیره بیا خودم وکیلت میشم

بیا بشو. چند میگیری؟

۱۰% مهریه. یکی از اشناهامون داره میگیره

بعد اونوقت اگه مهریه نگیرم چی؟

نرخ الانو کسی نداره؟ و اینکه اگه مهریه هم بخوام بگیرم چقدر حق وکیله؟

عزیزم مهریه حق وکیل نیست که حالا هر چقدر مهریت باشه

وکیل هم خواستی بگیری پیش یه کار کشته برو که بتونه برات دفاع کنه 

وضع مالی شوهرت چطوره 

ممکنه اعسار بگیره

شوهرم میگه زندگیمونو نی نی سایت خراب میکنه   
عزیزم مهریه حق وکیل نیست که حالا هر چقدر مهریت باشه وکیل هم خواستی بگیری پیش یه کار کشته برو که بتو ...

شوهرم ملک و زمین داره. اما جیبش خالیه.

عزیزم مهریه حق وکیل نیست که حالا هر چقدر مهریت باشه وکیل هم خواستی بگیری پیش یه کار کشته برو که بتو ...

اعسار یعنی چی؟