2777
2789
بیخودی :( حالا اونش مهم نیست چجوری پا پیش بزارم که منت کشی هم محسوب نشه😑

بهش بگو جریان چیه😡 اونم میگه جی بعد تو تعریف جریان الکتریکیو بگو بعد اون محل شاید نزاره دوباره بگو قیافه میگیری خیلی زشت میشی من ب خاطر خودت میگم ک زشت نشی باز خوددانی😐

من همسرم ب شدت مغروره تو دعوا اخر اینجوری کردم ازم عذر خواهیم کرد😑

❤Rühümünşevģine íhťiyâjivâr💜  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتی شرایط ان قدروخیمه منت کشی اشکالی نداره عزیزم تازه اگرچندنفرراهم واسطه کنی تا زندگی ازهم نپاش ...

اخع تقصیر اونه😑زشته من محسوس برم منت کشی

نامزد

خواستم بگم كار خونه بهش بده

يا مهمون دعوت كني

كه هيچ  

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

خودتو بزن به قلب درد قلبتو بگیر یهو در حالت کار خونه کردن جلو چشممش بعد بیفت زمین اون میاد و میگه چی شده و....  و بعد خود به خود اشکتم یکم درمیاد و بعد بغلت میکنه توهم بغلش کن و تموم میشه.

خخخخخخخ وقتایی که میدونم اشتباه منه من همینجوری میکنم یا به سرفه بد میفتم یا قلب درد یا سر درد یا حالت تهوع و... بعد اون میاد. تازه میگه اصلا اشتباه من بود و منم میگم نه اشتباه منه و من میگم من بدون تو کسی رو ندارم و بعد آشتی میشیم

خدایا برام حفظ کن نی نی امو،خانوما در حق هم دعا کنیم
نه این عوارض دارع😐😂

عوارضش چیه شیطوووون

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
خودتو بزن به قلب درد قلبتو بگیر یهو در حالت کار خونه کردن جلو چشممش بعد بیفت زمین اون میاد و میگه چی ...

شرایط اینکارارو ندارم ، نگاهمم نمیکنه ، بهمم سر نمیزنه حتی!

چیکار کردی؟چیشد؟

هیچی فعلا.. قبلا اجازه نمیداد تنها برم بیرون دیشب اس دادم ک فردا میخام برم بیرون کاردارم اما هیچی نگفت

میخام موهامو رنگ کنم برم اصلاح یکم ب خودم برسم شاید اینجوری ب خودش اومد😔😔

گفتی که پس از سیاهی رنگی نبود! ؟ پس موی سیاه من چرا گشت سپید...    
خودتو بزن به قلب درد قلبتو بگیر یهو در حالت کار خونه کردن جلو چشممش بعد بیفت زمین اون میاد و میگه چی ...

خدایی چطور فیلم بازی میکنین من بارداری اینقدر دلم میخواست یه کم ناز بیام اصلا بلد نبودم