2777
2789
عنوان

سرفه

165 بازدید | 20 پست

سلام

دو روز میشه پسرم سرماخورده و دکتر بهش ازیتروماسین داد . ولی هنوز سرفه میکنه و ابریزش داره . میشه بگید چیکار کنم ؟ دوباره شربت ازیتروماسین بهش بدم یا داروی دیگه ای پیشنهاد میدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دارو رو فقط با نظر دکترش مصرف کنید 

سرفه ؛ حتی برای آدم بزرگ هم ، طول میکشه ک بهتر شه و کامل رفع شه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش شیر گرم با عسل بده یا آب داغ و آبلیمو و عسل.البته اگه مناسب سنش هست

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

پسرمنم سرماخوردگی داشت وقتی خوب شد سرفه هاش مونده بود که خلطی ام بود دکتر بهش شربت سرفه و خلط آور برم هگزین داد خداروشکر خوب شد

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

وای پسر منم ابریزش بینی شفاف با سرفه خلطی داره😭

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
پسرمنم سرماخوردگی داشت وقتی خوب شد سرفه هاش مونده بود که خلطی ام بود دکتر بهش شربت سرفه و خلط آور بر ...

اخه پسر من 11 ماهه هستش . این شربت برای بالای دو سال استفاده میشه 

پسر منم ده ماهش داره تموم میشه😭

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
دقیقا پسرمنم . جیگرم کباب میشه سرفه میکنه یا عطسه میکنه . ولی دعا کن که عطسه کنه خیلی خوبه . سرش خال ...

ن کم عطسه میکنه در روز شاید سه بار

پسرمن تازه داره 8 ماهش تموم میشه ..من پیش پروفسور سلطانزاده میبرم پسرمو اگه بد بود حتما نمیداد...

بعد از خوردن شربت سرفه هاش تموم شد ؟؟؟؟

من تازه بردم پسرم بعد سرماخوردگیش 3 هفته سرفه های شدید داشت الان که این و میخوره کاملا خوب شده شاید 2 یا 3 بار داشته باشه...

من تازه بردم پسرم بعد سرماخوردگیش 3 هفته سرفه های شدید داشت الان که این و میخوره کاملا خوب شده شاید ...

چند بار در روز و چند سی سی باید بهش بدم ؟

برم داروخانه بگم یه شربت برم هگزین کودکان میخوام ؟؟؟؟