2777
2789
عنوان

بچه ها قشم بودم و الان....

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 27 پست
منم میکشم ولی هرشب و صبح گلاب میزنم ویتامین ای میزنم لبنیات زیاد میخورم پوستم صافو شفافه

به لبنیات حساسیت دارم بدنم درد میگیره

خوش به حالت من ک افتضاح کرده پوستمو نمیتونمم ترک کنم لعنتی رو 

😞😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند کیلویی قد و زنت بگو

قدم ۱۵۴ وزنم الان ۵۶شده فک کنم البته مدلم اینجوریه ک لاغردیده میسم توو لباس ولی بدنم خیلی پره و متنفرم ازین حالت البته خداروشکر اندامم خوبه ینی ب ا س ن دارم و پره 

من کمش کردم آبم زیاد میخورم .. آب  بخور فراوون

من لعنتی رسیدم به روزی یه پاکت

متنفرم از بی ارادگیم

وزنمم به خاطر این رفته بالا میدونم

آب که زیتد نمیخورم ولی روزی ۶مدل دمنوش میخورم جایگزین آب هست ؟؟؟؟

من لعنتی رسیدم به روزی یه پاکت متنفرم از بی ارادگیم وزنمم به خاطر این رفته بالا میدونم آب که زیتد ...

دمنوش خوبه ولی هیچی اب نمیشه مخصوصا با عسل و آبلیمو .. چیزی رو ترک کردی گلم که انقد زیاد میکشی؟؟ خیلی خطرناکه ها .. منم روزی یه پاکت میکشیدم تا پارسال الان شده سه روز یه پاکت ک بازم زیاده

خنثی بدون امضا...
قشم چطور بود برای گردش و تفریح خوب بود قیمتها چطور بود

قیمتا که بالا بود ولی من مثلا اتوبخار نیولایف گرفتم ۳۰۰همونو توو یه فروشگاه توو بانه قیمت داد ۳۹۰

تازه فروشنده خیلی مهربون بود تخفیف و اشانتیون هم داد بهم .شانس آوردم

سرویس چاقو۹تیکه نیولایف هم برام ۲۲۰حساب کرد همونو بانه ۳۴۰قیمت داد

جاروبرقی و آبمیوه گیری هم گرفتم و توستر

کلا راضیم از خریدام

دمنوش خوبه ولی هیچی اب نمیشه مخصوصا با عسل و آبلیمو .. چیزی رو ترک کردی گلم که انقد زیاد میکشی؟؟ خیل ...

چیز دیگه ای؟؟نه بابا

همین لعنتیم زیاده از سرم چون فعلا بیکارم و توو خونه م اینقد شد شوخی شوخی جدی شد واسه من 

خیلی ناراحتم از خودم

آخه خیلی تاقیرداشت روم از پوست و وزن

خیلی سفید بودم و خوش پوست الان حس میکنم یه لک آورده زیر چشم 

چیز دیگه ای؟؟نه بابا همین لعنتیم زیاده از سرم چون فعلا بیکارم و توو خونه م اینقد شد شوخی شوخی جدی ش ...

قربونت برم ..... خیلی خوب درکت میکنم....فقط باید خودت بخوای ،، کمش کن کم کم بزارش کنار...یهو نمیشه دیگه لب نزد..بکن روزی ۱۰تا بعد ۵ تا بعد دوتا بعد شبی یکی بعد یهو میبینی دیگه میلی بهش نداری... خودتو سرگرم کن با نقاشی فیلم کتاب پیاده روی مدام ماسک بزار رو پوستت هرروز عکس بگیر از پوستت طی مراحل ترک تا تغییرو ببینی بشه انگیزت

خنثی بدون امضا...
قربونت برم ..... خیلی خوب درکت میکنم....فقط باید خودت بخوای ،، کمش کن کم کم بزارش کنار...یهو نمیشه د ...

مرسی عزیزم

اره دیروز مثلا ۱۰تا کردم میخوام یه هفته هرروز ده تا بعد ۵تا کنم

ممنون از راهنماییت

خیلی زشته یه خانوم درگیرسیگار باشه واسه هرزگاهی بد نیست ولی درگیرشدنش زشته بنظرم

ازین لحاظم اذیت میشم