2821
2789
عنوان

چجوری خرج خونتونو مدیریت میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 10813 بازدید | 165 پست
خب معمولا خریدامونو اول ماه انجام میدیم اط عمده فروشیا و جاهایی ک ارزون تر باشه مثلا همیشه لبنیات خو ...

اصفهان هستی؟

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
اره عزیزم همه مشکلات بامنه هم باید پس انداز کنم هم کم نیارم  دوتا بچه هم دارم نه خونه نه ماش ...

ببین چند تا کار برای حفظ پول لازمه

اول هدف داشته باشید

دوم خرید کلی انجام بدید

سوم قرعه کشی های خونگی بنویسید

چهارم با سود بالا اصصصلا وام برندارید

پنجم اگر میتونید هر دو نفر کار کنید و حتی شده توی خونه درآمد زایی کنید و شغل دوم و سوم داشته باشید

ششم هیچ پول اضافه ای نباید وجود داشته باشه برای کل پول باید برنامه خرج وجود داشته باشه حتی یه قرون هم نباید داشته باشید که بگید اینم باشه پول اضافه اصصصصلا کاملا صفر ریال 

حالا دونه دونه توضیح میدم

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بذار من خونه خودمو بگم همسرم ماهی 1 و 500 در امد داره 500 تومن قسط میدیم که یک تومن میمونه اون یک تو ...

دقیقا منم همینجوری خرید میکنم

ولی نمیدونم اون خریدم برای چندماهم کافیه

باقی پول هم که میمونه واسه خورده ریزا و قبض 

بیخودی خرج میشه نمیفهمم کجا شد

مثلا من هفته از بازار روز میوه و تره بار میگیرم

گاهیم لباس تو خونه ای بچه هارو هم میگیرم که کمتراز بازار میفته

که میشه هفته ای 100 مثلا اگر لباس بگیرم اگرم نه که 50 تومن حدودامیشه

بذار من خونه خودمو بگم همسرم ماهی 1 و 500 در امد داره 500 تومن قسط میدیم که یک تومن میمونه اون یک تو ...

واااا

به همین راحتی...پس میوه...مرغ...شوینده..‌بنزین...صبحانه...قبوض.‌اینترت..

یعنی شما با دو کیلو گوشت دو ماهو سر می کنید.

خرج بچه ها رو نمی گم دیگه..دکتر...دندان پزشکی...آرایشی بهداشتی

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
دقیقا منم همینجوری خرید میکنم ولی نمیدونم اون خریدم برای چندماهم کافیه باقی پول هم که میمونه واسه ...

بهت حق میدم واقعا ماهم الان دوتاییم اینطوریه نمیدونم با اومدن بچه واقعا میشه پس انداز کرد یا ن

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

من کلا یه کارتن تاید میگیرم یه کارتن ریکا یه کارتن وایتکس یه کارتن ماکاذونی تا یه سال استفاده میکنم ...

عزیزم پس شما‌ کلسیم و آهن و مولتی و اینا نمیخوری درسته ؟من هفته پیش تو بیمارستان دکتر رفتم فقط ۵۶ هزینه داروهام برا یه ماه شده شما سونو نمیری ؟تو بارداری نمیشه گفت هزینه ای دکتر نداره موافق حرف شما نیستم یه سونوگرافی معمولی بارداری ۶۰ تومن هست محصوصا ماه های آخر بیشتر سونو میفرستن 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
واااا به همین راحتی...پس میوه...مرغ...شوینده..‌بنزین...صبحانه...قبوض.‌اینترت.. یعنی شما با دو کیلو ...

دندون پزشکی که کاری نداریم راجب شوینده و صبحونه و اینهام گفتم بعدشم اینترنت اونقد مهم نیس که حتما هر ماه 40 تومن به خاطرش هرکدوممون بدیم نهدیتش واس هرکدوممون ده تومن در میاد نت مون ما خونه مونم نصف و نیمه است واس همین پس اندازمون سفت و محکمه گوجه و خیار و باردمجون اینها خرید نمیکنیم چون پدرشوهرم کشاورزه همه رو بهمون مجانی میده رب هم مجانی درست کردیم دامدارم هس شی  و لبنیات مونم مجانی در میاد راجب شوینده ها هم بالا صحبت کردم

نه کرمان

مگه پگاه اصفهان نیس کارخونش بخاطر این پرسیدم 

چ خووب

البته حتما بچه و مهمان ندارین

و خیلی از ریخت و پاشا رو حذف کردی

مث دور از جون دوا دکتر؛ لباس ؛رستوران

متوجه نشدم یه جای قلمبه خرج میشه یعنی چی؟

مثلا میریم یه لباسی چیزی میخریم فک کن چهارنفریم 

چقد خرج لباس میشه 

مانتو که زیر100اصلا نیست

یامهمونی میشه

یا دعوتی داریم

الانم که میرم کلاس خیاطی 300شهریه اون میشه

بماند که چقد پارچه میخواد تابدوزم

عزیزم پس شما‌ کلسیم و آهن و مولتی و اینا نمیخوری درسته ؟من هفته پیش تو بیمارستان دکتر رفتم فقط ۵۶ هز ...

داشتم تموم شد دقیقا همین هفته پیش یه سونوم شد 160 تومن خب اونو از روی پس اندازی هامون برداشتیم من خرج یه ماه رو گفتم که کلا پس اندز نمیکنیم وگرنه خرچ دکتر و مولتی ویتامینمو از روی پس اندازی برداشتم دقیقا مولتی ویتامینی داده که 100 تومن شد واس سه ماه

مگه پگاه اصفهان نیس کارخونش بخاطر این پرسیدم  

نه عزیزم هر شهر کارخونه داره

پگاه کرمان پنیر سین بیوتیک و شیر پسته و چند تا محصول دیگ رو تولید میکنه محصولات پگاه رو قسمت کارخونشو بخونی میبین هر شهری یه کارخونه داره

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍
2825
2823
2791
2779
2792