2777
2789

خانو ما کسی هست که بعد زایمان دکتر بهش کپسول کیلیندا مایسین ۳۰۰ داده باشه اخه من دارم شیر میدم

تو نت سرچ کردم واسه افراد شیر ده ضرر داره وارد شیر میشه درسته ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ضرر نداره برای بچه؟؟تو نت نوشته ضرر داره

همین ک شیر تلخ بشه یعنی بچه نمیتونه شیرشو بخوره این ساده ترین ضررشه وقتی تو نت نوشته حتما ضرر های بیشتری داره 

🙏میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستین

سر زایمانم مجبور بودم ب محض این ک بیحسیم رفع شد پاشم مدام راه برم اخه خودم بخش جراحی بودم و بچم بخش نوزادان بستری بود این شد ک جای بخیه هام عفونت کرد یعنی دهنش باز شده بود عین شلنگ فشار قوی عفونت میزد بیرون  با عسل و ضد عفونیش میکردم کار ساز نبود پد بهداشتی میزاشتم رو شکمم حساب کن چقدر شدید بود.خیلی افتضاح بود.میرفتم پیش هر دکتری واسم سفکسیم و امپول جنتامایسین  مینوشت ب طوری ک عفونتش کل بدنمو گرفته بود دردسرت ندم مامانم گفت قبلا ک کسی جراحی میکرد براش دو ورق سفالکسین میدادن ک عفونت نکنه منم رفتم از دکتر داروخانه پرسیدم اوکی ک داد گرفتم خوردم اصلا اب رو انیش بود.اینا رو گفتم متوجه شی ی سری از دکترا زیاد حالیشون نیس و اون چیزی ک مینویسن حتما دوای درد نیست

سزارین بودی یا طبیعی

طبیعی بودم نمیدونم عفونت کرده یا نه چیزی نگفت ولی اینجوری که شما میگی عفونت نمی زنه بیرون 

یعنی عفونت داشته که اینارو داده والا میترسم بخورم برای بچه ضرر داشته باشه

شما الان بهتر شدی چکار کردی از بدت رفت بیرون من الان سفکسیم هم میخورم با دوتا پماد دیگه که روش میمالم یکی واسه ترمیم یکی هم واسه زخم ....و با یک ژل شستشو

طبیعی بودم نمیدونم عفونت کرده یا نه چیزی نگفت ولی اینجوری که شما میگی عفونت نمی زنه بیرون  یعن ...

کلا بعد از هر جراحی انتی بیوتیک میدن ک بهترینش و کم ضرر ترینش همون سفالکسین هستش پماد هارو استفاده کن اما برا عفونت نکردنش ب نظرم سفالکسین بخور باور کن من کلی سفکسیم خوردم  ۱۰تا جنتامایسین زدم ک الان بعد یک سال از زایمانم میره ابسه کرده ولی عفونت بدنم خشک نکرد اخرش همون سفالکسین اب رو اتیش شد بازم از دکتر داروخانه مشورت بگیر