2777
2789
عنوان

نقاشی روی سنگ😆

897 بازدید | 46 پست

من هوس کردم بکشم😂 ینی از تقویم تو خونه بگیر تا روی ام دی اف من کشیده بودم سنگو ن.یکم سخت بود ولی حال داد😃😂 نخندینا😐  کثیف بودن دستمم رنگه 😌

❤Rühümünşevģine íhťiyâjivâr💜  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گفتم نکنه سنگ پرتاب کردی ایندفه به شوهرت  :[ خب الحمدالله    

😑😂 ن دیگه کاریش ندارم یکم دعواش کردم ج داده فعلا😑😑 فک کن با ی دعوا 3 تا کار بزرگ کرده😐😂

خیلی قشنگه. دوست منم از همینجا شروع کرد الان تابلوهای سنگی درست میکنه ادم لذت میبره

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
مشکلت حل شد عزیز

تقریبا حل شد خواهری😁 زنگ زد منم گریه میکردم داد میزدم ناراحت شد رفت ب باباش گفت من تا الان رو پای خودم وایسادم زندگیمو ساختم الان دستم بستس زندگیم داره خراب میشه پسرتم کمک کن بتونم عروسیمو بگیرم ن ک پولامو ازم بگیری و پس ندی.باباشم میگفت تا عید صبر کنید اینم قاطی کرده باباشم گفت باشه 2 روز دیگه برید کارارو انجام بدید.مام دیروز رفتیم خونرو جمو جور کردیم رنگ کردیم بعد صفرم جهازو میبریم😀

خیلی قشنگه. دوست منم از همینجا شروع کرد الان تابلوهای سنگی درست میکنه ادم لذت میبره

😍 چ خوووووب

من مامانم داره مسخرم میکنه میگه عکس خودتونو بکش 😒