2777
2789

من که اینقدر حالم بده به جز درد احساس دیگه ای ندارم

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

وقتی من فهمیدم باردارم یه ذوقی کردم که تو عمرم نکرده بودم تو دنیا آنقدر خوشحال نشده بودم

دوباره دلم میخواد باردارشم

وقتی تو دلت تکون میخوره کلی ذوق میکنی

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت و در عین حال شیرین 

حس اینکه یه چیز قشنگ داره درونت رشد میکنه و‌از شیره وجودت تغذیه میکنه

اولین لگدی که حس میکنی بهترین ضربه دنیا میشه

وقتی‌عین ماهی‌سر میخوره ته دلت ضعف میره براش 

هر بار که صدای قلبشو‌میشنوی میشه بهترین موسیقی زندگیت 

و اما وقتی اولین بار صدای گریه اش و میشنوی و‌چشای‌نازش و میبینی ....

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
اولش فشار پایین بعدش حالت تهوع دردهایی مثل پریودی گاهی معده درد یبوست سردرد پا درد گاهی دندون ...

عزیزم همه ی این علائمو منم دارم به اضافه ی خونریزی از مقعد ولی بازم میگم شیرینه

این ک میدونی به زودی نی نی دار میشی خیلی خوبه. ولی گذروندن دوران بارداری خیلی سخته پر  از استرس و درد و انتظاره

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
اولش فشار پایین بعدش حالت تهوع دردهایی مثل پریودی گاهی معده درد یبوست سردرد پا درد گاهی دندون ...

آره چون تهوع بدن و ضعیف میکنه واسه همین همه جور دردی میاد سراغمون.. منم خیلی زجر کشیدم

حتی این تهوع باعث شد سرکلاژ شم..بهم فشار میومد دهانه رحمم باز میشد

🖤

به همه اینایی که میگی 

دیابت بارداری و همرویید و واریس بارداری . فتق و تهدید به زایمان زود رس بودن و افتدهموگلوبین خونریزی شدید معده وشیش کیلو کاهش‌وزن هم‌اضافه کن برای من

وای شیرین تر از این دوران نیست البته بزار‌یک ماهداز زایمان بکذره میبینی همش برات شیرین بوده و‌شدن خاطره خوب

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
آره چون تهوع بدن و ضعیف میکنه واسه همین همه جور دردی میاد سراغمون.. منم خیلی زجر کشیدم حتی این تهوع ...

بارداری اولم هم خیلی سخت گذشت بهم ! فقط و فقط به خاطر دخترم که تنها نباشه دوباره باردار شدم! ولی هرروز میگم غلط کردم باردار شدم ولی دوثانیه بعدش میگم خدایا حالم بده یه چیزی میگما تو جدی نگیری یه وقت بلایی سر نی نیم نیادا!

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
عزیزم همه ی این علائمو منم دارم به اضافه ی خونریزی از مقعد ولی بازم میگم شیرینه

خونریزی مقعد ممکنه بواسیر باشه به دکترت بگو! تازه من همین مشکلو هم دارم! فک کنم به خاطر یبوست بارداریه که اینجوری میشیم