2777
2789

کسی هست که با اطمینان بگه من چشمم شوره؟

کیا مثل من شک دارن.

البته مال من دیگه داره به یقین میرسه😣

چیکار باید بکنیم؟

من که حتی الامکان از کسی یا چیزی تعریف نمیکنم ولی واقعا گاهی مجبورم.مثلا وقتی خواهرشوره جهازشو چیده.یا جاریم وسیله جدیدی خریده یا لباسی خریدن که خوشگله اگه حرفی نزنم فکر میکنن از حسادته حرفم بزنم میترسم بعد رفتن من چیزی بشه بعد بشینن پشت سرم حرف بزنن.پس چکار کنم😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من. بارها تاپیک هم زدم در مورد چشم شورم.

دیشب هم شوهرم گفت دهنتو ببند با اون چشمای شورت.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

من  کافیه تعریف دخترمو بدم به شب نرسیده خون به چشمام میاره.اگر یه شب تاصبح خوب خوابید فرداش به باباش بگم همون شب تاصبح روانیم میکنه.جدیدا تا یه کاری میکنه خوشم میاد تا بیام بگمش شوهرم زودی دهنمو میبنده و التماسم میکنه.

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

ببین مادر من هیچوقت از بچه کسی تعریف نمیکنه یا بوسش ،میگه حالا دو دقیقه دیگه قراره بچه بخوره زمینا اگه تعریف کنی میندازن تقصیر تو اخرم میگن چشمش شوره

اینکه بعضی ها انرژی داره چشمشون اعتقاد دارم ولی به نظرم شما اگه چیز جدیدی خریدن فقط تبریک بگو تعریف نکن تا اگه چیزی شد گردن چشم شوری نندارن

تا حالا یه کتاب رو دوبار خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟داستان تغییر کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چند وقت پیش به شوهرم گفتم ماشاءالله شریکت خیلی پر انرژی و فعاله اگه این نبود کارت میخوابید. فرداش شوهرم زنگ زد که شریکم بیمارستانه دعا کن که نمیره. تو پیکنیک مار نیشش زده بود.

الانم سه هفته ست رفته خونش نمیاد سر کار. 

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

من فقط در یه مورد حس میکنم چشمم شوره

پنج ماه پیش مچ دست راستم موقع شستن دخترم پیچ خورد. هنوز درست نشده.

هر چند وقت یکبار که میگم عه. انگار دردش افتاده، دقیقا همون لحظه یه فشاری بهش میاد که باز علیل میشم

مثا یه بارش همسرم اومد شوخی کنه، اومدم دستشو بزنم کنار، مچم دوباره پیچ خورد و دردش شروع شد

یه بار هم دستم رفت تو در ماشین ظرفشویی که نیمه باز بود

یه بارم دخترم موقع لباس پوشیدن دست و پا زد و کوبید رو مچم

اصلا این دست دیگه دست نمیشه

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)