2777
2789
عنوان

برخورد‌من با مهموووون

203 بازدید | 16 پست

من امروز یکی از دوستای قدیمیم با بچش اومد خونمون

نشستیم داشتیم‌حرف میزدیم  که گفت اره  من بچم شپش زده موهاشوووو😓😓😓خب یکی نیست بگه‌ مگه‌مجبوری بچتو بیاری اینور اونور

منم خیلی محترمانه به دوستم‌گفتم عزیزم من خیلی حساسم لطفا برید خوشحال شدم از دیدنت و اونام رفتن ولی خب ناراحت شد

بعد اون ۴ساعت نشستم‌تمیزی کردم

خب اخههههه این چه کاریه واقعا...کارم غلط بوده؟؟؟؟

واسه سالم بودن نی نی من دعا کنین❤

واقعا برات متاسفم

اين چه وضع مهمون داريه؟ مگه جزام داشته بيچاره😐 مگه شپش ميخواست از موهاش پرش كنه به روي وسايلات😐

من جاي دوستت بودم ديگه سراغتو نميگرفتم😐

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه کارت درست بوده و کار ایشون خیلی اشتباه

محترمانه گفتی

شپش خطرناک و مصری هستش

کلی باید با الکل ضدعفونی کنی

ادم که سر سلامتی خودش و خانواده ش با کسی رودربایستی نداره

چه آدمای بی فکری پیدا میشن

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

اون که اومده و کار از کار گذشته اگه میخواستید شپش بگیرید تا اون موقع گرفتید 

خیلی رفتارت بد بوده باید غیر مستقیم میگفتی تا موقعی ک شپشاش از بین نرفتن جایی نرو 

وبعذشم تمیز کاری میکردی

......
واقعا برات متاسفم اين چه وضع مهمون داريه؟ مگه جزام داشته بيچاره😐 مگه شپش ميخواست از موهاش پرش ...

کسیکه شپش داره نباید بره مهمونی تا خوب بشه

ای بابا...خب انتقال پیدا می‌کنه دیگه

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

ب مهمون تون گفتین برو😐

شپش که بال نمیزنه تو هوا.

فقط اگه خیلللی نزدیک باشه ممکنه منتقل شه. اونم اینطوری نیس هر‌کی از کنار اون طرف زد شه شپش بپره روش

ب یه بهونه ای میگفتی خونه دلم گرفته بریم بیرون قدم بزنیم بعدشم خدافظی میکردید میومدید خونه

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم )