2777
2789
عنوان

برخورد‌من با مهموووون

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 16 پست

من که میگم کارت اشتباه نبوده قرار نیست واسه خاطر دیگران هر چیزی رو تحمل کنیم خودش باید واسه میزبان ارزش قائل میشد

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

به نظر من کارت درست بود. کار اون زشت بود که با وجود شپش اومده بود.

سر همین رودرواسیا چه حق و حقوقی که از آدم ضایع نمی شه.

شپش خیلی راحت منتقل می شه...بر طرف کردنش هم کار سختیه. کافیه یکی بیفته رو مبل و از اونجا از یه نفر بره بالا و برسه به سرش.

اصلا چیزی نیست که بشه ریسک کرد و گفت منتقل نمی شه.

ایشون هم از ترس تکرار همچین برخوردی شاید بره فکری بکنه. به خاطر همچین مادرای بی خیالیه که شپش تو مهدکودکا و مدارس همه گیر شده.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان