2777
2789

منظورت بوتاکسه ؟

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ژل واسه حجم دهی و پرکردن میزنن بوتاکس واسه ثابت نگه داشتن یه عضله رفع چین و چروک 

اخه برای جاهای بزرگ مثل گونه از چربی استفاده میکنن چون ژل خیلی زود اثرش از بین میره شاید چند ماه تا نهایت یک سال موند 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

منم ۲۸ سالمه صورتم لاغره هرکاری کردم چاق نمیشه میخوام چربی  بدنمو به گونه ام تزریق کنم هزینشو پرسیدم گفتن ۵ تومنه میترسم عوارض داشته باشه یا صورت غیر طبیعی بشه تو رو خدا کسی میدونه اطلاعاتشو دریغ نکنه

تو تاپیکی که استارتر ناراحته، نخندیم🙏
اخه برای جاهای بزرگ مثل گونه از چربی استفاده میکنن چون ژل خیلی زود اثرش از بین میره شاید چند ماه تا ...

خب یکسال بدم نیستا از اون برم فکر کن اگر بد شد و دایم بود از بین بردنش سخته.

چربی تو صورت ناراصی هم داره😉