2777
2789
عنوان

آلبوم عکس نی نی های خوشگل اردیبهشت و خرداد و تیر و مرداد ٩٣.

| مشاهده متن کامل بحث + 12416 بازدید | 51 پست
نارگل جون ایشالا قدمش برات بسازه ما خیلی نگران دخملمون بودیم خبرتو میگرفتیم از بچه ها خیلی خوشحال شدیم وقتی شنیدیم مرخص شده از بیمارستان مواظب دخمل خوشگلمون باش
تولدت یعنی روز میعاد من و خدا.بالاترین معجزه ی زندگی من ،پسر قشنگم به دنیا خوش آمدی
سلاااااااااااام . قدم همه ی نی نی های نازنازی تاپیکمون مبارک . همگی نامدار و عاقبت به خیر باشن .
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم بالاخره یه لب تاب گیر آوردم که عکس نهال بانو رو بذارم گل دخملم نهال بانو دهم تیر ماه ( 38 هفته و 4 روز ) با وزن 3220 و قد 48.5 سانت در بیمارستان کیش توسط دکتر شرفی و به طریق سزارین اسپاینال چشمای قشنگشو به این دنیا باز کرد اولین عسک گل دخملی :) آپلود عکس موقع ترخیص از بیمارستان آپلود عکس نهال بانوی ده روزه آپلود عکس پروانه ی خوجل مامان آپلود عکس دو دخمل خوشگل مـــــــــامــــــــــان آپلود عکس
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
سلام خانوما دختر گل منم 28 تیر با زایمان طبیعی زمینی شد 40 هفته و 5 روز قد 50 سانت دور سر 35 سانت وزن 2950 نمیدونم باید چجوری عکس بزارم ولی عکسش تو وبلاگم هست
باز ای موعود! بی تو جمعه ای دیگر گذشت.... کُشت ما را بی قراری! پس قرار ما چه شد؟
خدای خوبم ... دخترم زهرا رو به تو می سپرم ...
گل دخمل سمین جون آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس
شرمنده samin جون عکسا خیلی بزرگ بودن خودم کوچیکشون کردم گذاشتم امیدوارم ناراحت نشی
سلام مامانای مهربون هزار ماشالله به تک تک نی نی های نازتون ... آتلیه هیربد هدیه ناقابلی رو برای نی نی های نازتون در نظر گرفته ... اگه دوست داشتید از هدایا استفاده کنید برام پیام بذارید ... ما قصد داریم با دکورهای جدیدمون یه تعداد عکس نوزاد بعنوان نمونه تو سایت بذاریم ، اگه داوطلب بودید لطفاً اعلام آمادگی بفرمایید ... هدیه نوزاد شما 3 عدد عکس 16 در 21 هست بدون پرداخت یک ریال و حتی درخواست تعداد عکس بیشتر ... منتظرتون هستیم ... فرشته هاتون رو ببوسید
آتلیه تخصصی کودک هیربد