2777
2789
عنوان

همه از من بدشون میاد

1806 بازدید | 29 پست

سلام چیکار کنم حس میکنم یه مدته از چشم همه افتادم واقعا هم اینطوره پا توی هر خونه ای میذارم در حد یه سلام علیک باهام حرف میزنن و بعد باید تنها یه گوشه ای بشینم من خیلی محبت میکنم اما از خواهر برادر خودمم بدی میبینم بهم نخندین اما میگم شاید جادوم کردن چون خیلی از چشم همه افتادم 

الهی که ۹ ماه دیگه بغلم باشی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان این حس رو تو خونه پدرشوهرم دارم خیلی هم‌حس مضخرفیه نمیتونی کاری کنی

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
روی اعتماد به نفس کار کن 

نه دوست عزیز اصلا ربطی به اعتماد به نفسم نداره من اعتماد به نفس بالایی دارم وقتی میبینم بعضی ها جواب سلاممو حتی نمیدن چی؟بخدا اینجوری نبوده حتی اونایی که تا چند وقت پیش از بگو بخند باهم ریسه میرفتیم اما حالا نیگامم نمیکنه 

عزیزم اول بگو مجردی یا متأهل ؟چند سالته و اینکه اگه متاهلی آیا فرزند داری؟چند سالشه؟تا کمکت کنم

متاهلم ۳۰ سالمه و شاغلم بچه ندارم 

ی چیزی میگم نخندین ولی مامان من خیلی مهربونه اما حتی از خواهر و برادر خودشم محبت نمیبینه اما اینقدر ازشون دفاع میکنه دستت نمک نداره گلم ی کلام من ب شخصه ب چشم خودم میبینم 

میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز    .....
من الان این حس رو تو خونه پدرشوهرم دارم خیلی هم‌حس مضخرفیه نمیتونی کاری کنی

خونواده شوهرم طفلکیا همیشه یه مدل بودن کلا چشم دیدنمو ندارن اونجوری بنظرم بهتره تا اولش خوب باشن باهات اما بعدا حس کنی دوستا و آشناها و فامیلت دارن ترکت میکنن و براشون مهم نیستی نا گفته نمونه من یه مدت وضعم زیاد خوب نبود البته از کسی حتی یک ریالم قرض نگرفتم فقط قناعت کردم همه بهم دلداری میدادن اما حالا که یه کم وضعم بهتر شده و حتی هردفعه برای عزیزانم کادو میگیرم باهام بد شدن اصلا نمیخوام به این فک کنم که حسادتی مابینه چون نمیخوام ذهن خودمو خراب کنم

ی چیزی میگم نخندین ولی مامان من خیلی مهربونه اما حتی از خواهر و برادر خودشم محبت نمیبینه اما اینقدر ...

بخدا دقیقا منم اینجورم برای هرکس خوبی میکنم با بدی جوابمو میدن حتی یه مشکل بزرگ خونوادم با قرض گرفتن از من حل شده اما تازه یه جورایی حس میکنم باید خجالت بکشم که وضعم کمی نسبت به قبل بهتر شده خیلی سخته حتی نمیتونم توضیح بدم

به نظر خودم‌ تا وقتی بدبختی و آه و ناله میکنی پیش وینو اون همه باهات خوبن به محض اینکه یه کم روبه راه میشه زندگیت دیگه دوستات یکی یکی کم میشن

ببین من یکی از خواهرام دست خودش نی! خیلی آدم مزخرفیه!

فقط نا خواهرا تحملش میکنیم! تازه اونم گاهی صبرمون سر میاد! شاید تو هم مثل خواهر منی! ناخواسته رفتارهای مزخرف داری؟

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
ببین من یکی از خواهرام دست خودش نی! خیلی آدم مزخرفیه! فقط نا خواهرا تحملش میکنیم! تازه اونم گاهی صب ...

بیا اینم نمونش خود شما که منو ندیده و نشناخته قضاوت کردی و داری با یه کسی که به قول خودت مزخرفه مقایسه میکنی در حالی که من هیچ چیز بدی نگفتم 😔 من میگم یه چیزی شده که آشنا و غریبه باهام مشکل پیدا کردن