2777
2789
عنوان

همه از من بدشون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 29 پست
بیا اینم نمونش خود شما که منو ندیده و نشناخته قضاوت کردی و داری با یه کسی که به قول خودت مزخرفه مقای ...

نه قضاوت نکردم !

گفتمخودت رو بسنج!

اخه خواهر منم همیشه میگه حتما فلانی به من حسادت میکنه رفتارش باهام اینه!

معمولا هم میناله که همه باهاش لج هستن!

دست خودش نیست گاهی رفتاری میکنه! یا حرفی میزنه طرف مقابلش آتیییییش میزنه!!!

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم منم دقيقا همين حس تو رو دارم خداروشكر تو زندگيم يه خونه كوجيك داريم كه با كلي قسط ساختيمش يه ماشين داريم همش تعميركاهه طلاهامو فروختم به خاطر خونه بعد عروسي هم دفعه اول اقدامم باردار شدم اما جون از بدبختيام جيزي نميكم همه دارن ميتركن در صورتي كه دارم خودمو قانع ميكنم به داشته هام. به اينكه رو داشته هاي ديكران حسادت نكنم و هروقتم يكي بهم متلك ميندلزه جوابشو نميدم ميذارم بسوزه تو اتيش خودش

من قشنگ درکت میکنم با چوست و اسخون حستو میفهمم نمیدونم چرا اینجوریه انگار یجور نیروی دافعه دارم با ا ...

بعد جالب اینجاست که همه معتقدن شاید من بدم در صورتی که خداوندی خدا من لااقل سعی میکنم خوب باشم اما دقیقا فهمیدم که تا وقتی بدبختی دوستت دارن وقتی کمی پیشرفت میکنی انگار که همون دوستات تبدیل شدن به زامبی و میخوان جلوتو بگیرن میشن دشمنت 

الهی که ۹ ماه دیگه بغلم باشی 
خودمم تو جمعي برم كه باهام سرسنكين باشن منم ديكه باهاشون رفت و امد نميكنم اينطوري خودشون زودتر برميك ...

آره منم فهیمدم که باید با هرکس مثه خودش بود اینجوری لااقل کمتر غصه میخورم که چرا اینو شنیدم اونو شنیدم

الهی که ۹ ماه دیگه بغلم باشی 
ببین من یکی از خواهرام دست خودش نی! خیلی آدم مزخرفیه! فقط نا خواهرا تحملش میکنیم! تازه اونم گاهی صب ...

تو خواهر منی نکنه؟

من خیلی تند وبداخلاقم

حس میکنم بزور تحملم میکنن

گرمسلمان گرمسیحی گریهود،،،آدمی باشید،مذهب هرچه بود
بعد جالب اینجاست که همه معتقدن شاید من بدم در صورتی که خداوندی خدا من لااقل سعی میکنم خوب باشم اما د ...

دقيقا همينه اگه بدبخت بيچاره باشي همه دوستت دارن تا يكم اوضاعت رو به راهه و پيشرفت ميكني ميشي خار چشم بقيه

بديش اينه كه جلو شوهر آدم كه غريبس اين رفتارارو ميكنن واسه اونم سوال ميشه كه قضيه چيه اينا اينجوري ميكنن

ديگران راقضاوت نكنيم.
بعد جالب اینجاست که همه معتقدن شاید من بدم در صورتی که خداوندی خدا من لااقل سعی میکنم خوب باشم اما د ...

هی !!!منم اینجوریم تا پارسال که یکم وضعمون خوب نبود نیومدن اما الان سه ماهه اومدم خونه خودمون حتی یه نفر نیومدن چشم روشنی،هیچ بدرفتاری نداشتیم به خدا دروغ چرا واسم مهمه چون از تنهایی بدم میاد دخترم همش میگه مامان چرا کسی نمیاد خونمون،اما تصمیم دارم دیگه باهاشون مثله خودشون رفتار کنم 

هی !!!منم اینجوریم تا پارسال که یکم وضعمون خوب نبود نیومدن اما الان سه ماهه اومدم خونه خودمون حتی یه ...

بهترين كار همينه آدم با خونوادش خوش بگذرون و از آدماي حسود دوري كنه اعصابشم راحت باشه

ديگران راقضاوت نكنيم.
بهترين كار همينه آدم با خونوادش خوش بگذرون و از آدماي حسود دوري كنه اعصابشم راحت باشه

من خیلی خودم وکوچیک میکردم اصلا دوس نداشتم دلشون بشکنه جواب تیکه هاشون ونمیدادم همیشه دسترس بودم واسه همه کاراشون جاریم همش درس دختراش پایه من بود تو جابه جایی تا نصف شب من و شوهرم از اونا بیشتر براشون زحمت کشیدیم اون یکی ۲۴ساعته خونه ما بود پارسال زایمان کرد هر روز سوپ میپختم براش میبردم یکی از آشناها که همش خونه ما بود کلا همشون خوب ازم سواری کشیدن اما الان هیچ کس جبران نکرد

تو خواهر منی نکنه؟ من خیلی تند وبداخلاقم حس میکنم بزور تحملم میکنن

نه بد اخلاق نیست خواهرم اتفاقا خییلی خوش برخورده!

تیکه انداز هست متاسفانه ، بهش میگم ! میگه تیکه ننداختم که ! حرف عادی میزدم! 

و متاسفانه خیلی خودشو به رخ دیگران میکشه!

ی خلق بد دیگش اینه هر کار دوست داره میکنه! بعدش فقط معذرت میخاد! و حس میکنه باید ببخشنش!

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻