2777
2789

سلام بچه ها مادرشوهرم ۶ تا پسر داره هردفعه به شوهرم میگه چی بخر چی نخر هیچ هم تا حالا کمک نکرده از نظر مالی با اینکه وضعش بد نیست شوهرمم اخلاقش جوریه که پولشو نمیگیره

مادرشوهرمم نمیگه زنش زایمان داره یا زنودگیش خودش خرج دار خیلی اعصابم خورده یبار دوبار نیست هرشبه خدا زنگ میزنه چی برام چی برلم بیار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخرش هم پسر بدس خیلی ناراحتم که حداقل شوهرم اینقد خرجشو میده اخه فقط اون نیست یه ایل و تبارین واسه خودش فقط اندازه مادرش هم نمیگیره که عیال واری میخره که کسی میاد خونش چیزی باشه

مادرشوهرمم یه هله پوک هم واسه بچم نخریده یا یه کادو منکه ۸ یاله عروسشونم نخریده فقط میگیره

متوسط بخدا من هرچی میخام شوهرم میگه ندارم وضعمون الان خوب نیست اونوقت همش واسه مادرش میخره هرچی بخاد ...

حق داري،چيا ازش ميخواي ميگه ندارم؟

https://t.me/arosakemashhad  به كانالم لطفا سر بزنيد🌺

به شوهرت بگو هر چقدر برای مادرت خرح میکنی همومقدرم باید واسه مادر من خزج کنی ،الکی بگو،یا بگو  روز مادر ۴تومن بده میخوام واسه مادرم سکه بخرم،بگو تو در طول سال صد تا خرید واسش میکنی من میخوام یجا بهش کادو بدم، 

به مادر شوهرتم بگو فلانی یه مامان وبالیه فقط در حال طلب کردن از بچه هاشه نمیگه در شرایط سخت اینا از پس خودشونم برنمیان  ،بگو یکم شعورم خوب چیزیه،بگو نه یکی مثل مادر من که همیشه هوای بچه هاشو داره نه یکی مثل اون ،به در بگو دیوار بشنوه

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
حق داري،چيا ازش ميخواي ميگه ندارم؟

مثلا وسایل خونه خراب میشه درست نمیکنه میگه خرجش میشه اینقد یا میگم این میوه رو بخر میگه کیلیوو خداد تومنه

یا تشک تختمون شکیته نه درست میکنه نه میخره اینقد سختمه الان که ماهه اخرم

از دستش پولاشو دربیار

من بابامو این کار کردم

هی نشستم پیش مادرش گفتم وای نداشتم فلان بخرم 

طلبکار اومد در خونه و....

الان میرم پیشش تازه بهم یه پولیم میده

یه بار دو بار فاید نداره

از قول من به باران بی امان بگو,دل,اگر دل باشد اب از اسیاب علاقه اش نمی افتد  
ن ی چیز دیگه چون اینو ک لگم میگن خدا خرجشونو میرسونه

بگو شما هم همه پولاتو و حقوقاتو واسه ما خرج کن خدا برات برسونه

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!