من باردار نیستم و فعلا هم نمیتونم باردار بشم چون سقط داشتم و اگر خدا بخواد سال دیگه میخوام اقدام کنم واسه نی نی دار شدن ولی قبلا ک مستاجر بودیم همیشه مد نظرم بود خونه خریدیم یه اتاقش رو همون اول پرده و فرشش رو بچگانه بخرم و این کارم کردم و مدل و رنگشم یجوری گرفتم ک هم واسه دختر بشه استفاده کرد هم پسر یه چندتا تیکه لباس نوزادی و جوراب و جغجغه و شیشه شیر و... هم دارم میخرم ب نظرتون دیونه نیستم؟؟😂😂 خانواده خودم و همسرم از اینکه واسه اون اتاق پرده و فرش بچگانه خریدم خیلی خوششون اومد و ذوق کردن😛
نه عشقم.. والا من هنوز ازدواجم نکردم.. امروز یه میز ارایش کوچولوی دخترونه دیدم میخواستم بخرم واسه دخترم.. من دیوونه ترم😂😂😂
👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من میگیری؛ نکند قبل از این که جانم را میگیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفالهای شده باشم که تو جانم را میگیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که میگیری، جانم باشد و وقتی میمیریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسانها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستیام سر جایش باشد. نه اینکه تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
نه عشقم.. والا من هنوز ازدواجم نکردم.. امروز یه میز ارایش کوچولوی دخترونه دیدم میخواستم بخرم واسه دخ ...
دخترم قرتیه اخه.. 😂😂
👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من میگیری؛ نکند قبل از این که جانم را میگیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفالهای شده باشم که تو جانم را میگیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که میگیری، جانم باشد و وقتی میمیریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسانها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستیام سر جایش باشد. نه اینکه تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
من اتاق بچمو کاغذ دیواری کردم تو عقد بودیم خونه خریدیم گفتیم همون اول ی چیزی بزنیم بالاخره اتاق بچه میشه دیگ و موقع خرید فرشام فرش اتاقشم خریدیم بچگونه و دوران نامزدی بیرون میرفتیم عروسک میخریدم خیلی دوس داشتم دختر داشته باشم الان همه چیندم واسه پسرم البته فرششو و کاغذ دیواریش اسپرته و عروسکام خرسه دخترونه نیست
"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
من ک قبلش شوهر نمیزاشت چیزی بخرم ولی مادرشوهرم و برادرشوهرم خریدن براش
پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ تقدیم به پسر دارا