2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم

263 بازدید | 19 پست

خاتومایه ماهه با شوهرم سر یه موضوع قهر کردم و جام رو جدا کردم،(شوهرم مقصر بود و حتی میخواست دست روم بلند کنه،بخاطر همین به هیچ وجه من جلو نمیرم واسه آشتی)،،ولی شوهرم اولین باره که منت کشی نمیکنه،،،اصلا عین خیالش نیست؟؟نمیدونم چش شده،،!شما دعایی راه حلی چیزی ندارین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اهل خرفات نیستم ولی همچین چیزی سابقه نداشته،،،خیییییییلی سرد شده،،اصلا براش مهم نیست تو خونه باهاش حرف نمیزنم!!!!خیلی خوشحاله،فیلمش رو میبینه،راحت میخوابه(براش دعا نگرفتن

خانمی‌فکر‌نکن‌کارت‌درسته‌‌‌مردا‌‌سریع‌جایگزین‌پیدا‌میکنن‌اگه‌براش‌مهم‌نیست‌خودت‌سیاست‌نداری‌‌‌زندگیتو‌خودت‌گرمش‌کن‌نزا ر‌‌یه‌نفر‌دیگه‌حالشو‌خوب‌کنه

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍
خانمی‌فکر‌نکن‌کارت‌درسته‌‌‌مردا‌‌سریع‌جایگزین‌پیدا‌میکنن‌اگه‌براش‌مهم‌نیست‌خودت‌سیاست‌نداری‌‌‌زندگیت ...

عزیزم غرورم اجازه نمیده منت کشی کنم،دیشب رفتم حموم ،لباس خواب شیک هم پوشیدم،ولی انگار نه انگار،رفت پشتش رو کرد میوه خورد و،رفت جلو تلویزیون خوابید

خانمی‌فکر‌نکن‌کارت‌درسته‌‌‌مردا‌‌سریع‌جایگزین‌پیدا‌میکنن‌اگه‌براش‌مهم‌نیست‌خودت‌سیاست‌نداری‌‌‌زندگیت ...

مگه الکیه چرا انقدر مرداروپررو میکنین  یعنی چی جایگزین؟  

کلا همین حرفها زده میشه مردها فک میکنن خب پس ماحق داریم در چنین شرایطی جایگزین پیدا کنیم

مرد و زن باهم برابرند و برتری ندارند 

مرد باید ب فکر از دست دادن زندگیش باشه همونطور که زن باید فکر باشه

مردی که بخواد زود جایگزین پیدا کنه مرد زندگی نیس

برای ادبیات بعضی خانمهای نی نی سایت متاسفم...😔