2777
2789
عنوان

بارداری با کلومفین و لتروزول

155 بازدید | 14 پست

من امروز روز دهم از روز شروع پریودم میگذره امروز سونو داشتم فولیکول هام 10 و 9 و درتخمدان چپم 8ونیم و8 بود دکتر گفت باید داروی محرک تخمک گذاری بخوری تا تخمک هات قوی بشن بنظرتون دیگه این دوره دیر شده برای مصرف لتروزول و کلومفین یا الان برم دکتر برام بنویسه؟ 

خدایاا مرسی که سالم بهم بخشیدیش🤱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیر شده دکتر دوره بعد بهت دارو میده

من لترو نوشته از روز ۳ پری تا هفت باید بخورم

هنوز یه هفته دارم تا پریودم

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤

باید فولیکول ها چند باشه؟؟؟

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
دیر شده دکتر دوره بعد بهت دارو میده من لترو نوشته از روز ۳ پری تا هفت باید بخورم هنوز یه هفته دارم ...

پس نرم دکتر. آمپول hcg چی اون زمانش کی هس

پس نرم دکتر. آمپول hcg چی اون زمانش کی هس

Hcg واس مرحله ی بعد هست اگر فولی هات قرص تاثیر نکرد بعد امپول

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤
فکرمیکنم بالای 19 بمن که گفت تخمک هات ضعیفن

مرسی.

چه تاریخی بهتره بریم برای سونو؟؟

نوع سونوش خاصه یا همه ی سونوگرافی ها اندازه رو تشخیص میدند؟

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

من روز ۱۱ پری فولی ۱۰ و ۱۱ داشتم

دکترم واسم متفورمین و لتروزول نوشت

گف تخمدانم تنبله 

شما هم شرایطت مث منه

مرسی. چه تاریخی بهتره بریم برای سونو؟؟ نوع سونوش خاصه یا همه ی سونوگرافی ها اندازه رو تشخیص میدند؟

روز ۱۱ فک کنم خوب باشه

مرسی. چه تاریخی بهتره بریم برای سونو؟؟ نوع سونوش خاصه یا همه ی سونوگرافی ها اندازه رو تشخیص میدند؟

از روز 10 تا 13 باید یه روزشو  بری سونو تا اندازه فولیکول مشخص بشه . معمولا روی شکم سونو میکنن گاهی هم واژینال

روز 12 تا 14 من شنیدم من امروز سونوی واژینال انجام دادم چون دقیق تره

من روز ۱۱ پری فولی ۱۰ و ۱۱ داشتم دکترم واسم متفورمین و لتروزول نوشت گف تخمدانم تنبله  شما هم ...

اره منم تنبلی دارم ولی دکترم بجای لتروزول برام ال دی و فلوتامید نوشت ک من نخوردم گفتم برم سونو ببینم اون چی میگه که بهم گفت باید داروی محرک تخمک گذاری مصرف کنم گفتم اگه دیرنشده برم الان دکتر برام بنویسه

اره منم تنبلی دارم ولی دکترم بجای لتروزول برام ال دی و فلوتامید نوشت ک من نخوردم گفتم برم سونو ببینم ...

متاسفانه منم تنبلی دارم. حتی کیست توی تخمدان چپم. ولی دکترم گفت کیستت کوچیکه . قاعدتا باید ضد بارداری بخوری تا رفع بشه ولی چون میخوای باردار بشی نخور و هفت ماه اقدام کن اگر باردار نشدی بیا برات کلومیفن بدم.

تازه این ماه میخوام اقدام کنم و پریودامم نامرتبه. الان دقیقا ده روزه از اولین پریود میگذره. خودم رفتم داروخانه کیت تخمکگذاری خریدم.

واقعا نمیدونم دکتر م خوب نیست؟  انتخاب بد نکردم؟؟؟