2777
2789
عنوان

کسی بوده با بچه زیر دو سال کنکور قبول شده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1697 بازدید | 43 پست

ما بكي از اشناهامون شوهرش خيلي تشويقش ميكرد درس بخونه، از اون طرفم عاشق بچه بودن، دقيقا سر تمام كنكوراش هم بچه نوزاد و كوچيك داشت، ولي تا دكتري خوند همرم دولتي قبول شد تهران ، درسته يكم از مادر و مادر شوهر براي نگهداري بچه كمك گرفت اما با برنامه ريزي درست و اينكه بدوني واقعا نقطه ضعفت كجاست و وقت بيشتري براي اون قسمت بزاري ميتوني بخوني، فكر نكن بچه ي ممنوعيت ميشه براي تحصيلت. 

تازه کلی پول و وقت و انرژی ادمو میگیره و کلا وقت تلف کردنه خیلی دوس دارم انصراف بدم ولی پولشو ندارم ...

متاهلی؟

این مصیبت هایی ک الان داریم                      بخاطر اون دعاهاییه ک باید به ده نفر ارسال میکردیم و نکردیم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام کنکور زبان اختصاصی بدم ... شما کلاس زبان کجا میرین؟ کتاب چی میخونین واس زبان؟

چه خوب

من کلاس زبان نمیخوام برم

قبلا سفیر رفتم تا ادونس خوندم

کتاب های قبلی رو میخونم و 

1.      English Grammar in Use by Raymond Murphey – Upper Intermediate Level.

لغات:
1. 504 Absolutely Essential Words

2. Vocabulary for the High School Student by Harold Levine.

English Idioms in Use by Felicity O'Dell and Michael McCarthy.

+ "...و نترسیم از متن" از رضاکیاسالار، انتشارات شبقره.

فقط عمومی هارو نمیدونم چی بخونم

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
منم میخوام کنکور زبان اختصاصی بدم ... شما کلاس زبان کجا میرین؟ کتاب چی میخونین واس زبان؟

شما چی میخونی؟سطح زبانت چیه؟

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
ی نوزاد دارم وی دختر دوسال ونیم وامسال میخوام کنکور بدم

سلام 

من بچه ندارم اما میخوام ۹۸ کنکور شرکت کنم اگه واقعا اهل درس خوندن هستی میتونیم اینجا در ارتباط باشیم 

انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد 
ترم اولم ۱۸ سالمه بابا

ا مث همیم😂لامصب از بیکاری باید درس بخونیم هیچ کار دیگ نیس ک بکنیم

این مصیبت هایی ک الان داریم                      بخاطر اون دعاهاییه ک باید به ده نفر ارسال میکردیم و نکردیم  
ا مث همیم😂لامصب از بیکاری باید درس بخونیم هیچ کار دیگ نیس ک بکنیم

بخدا ک اینهمه کار هس😐ولی دانشگاه نمیذاره کار کنیم 

تو الان پاشو برو یجا بگو من دانشجوام کار پاره وقت میخام میگن گمشو بابا 😐

حاظرم برم تو اسنپ بانوان کار کنم ولی دانشگا نرم

مخصوصا رشته ی مزخرفی ک من انتخاب کردم🤦‍♀️🤦‍♀️

#نه_به_لایک
بخدا ک اینهمه کار هس😐ولی دانشگاه نمیذاره کار کنیم  تو الان پاشو برو یجا بگو من دانشجوام کار پ ...

😂😂😂حرص نخور حالا کارم میکنی.4 سال بیشتر نیس لیسانس گرفتی برو سرکار

😂😂😂حرص نخور حالا کارم میکنی.4 سال بیشتر نیس لیسانس گرفتی برو سرکار

حسش نی:|اووووووه ۴ سااااال درس وااااای

تازه پروفسور سمیعی هم باشی ۴ ساله تموم نمیکنی حداقلش ۶ساله

#نه_به_لایک
حسش نی:|اووووووه ۴ سااااال درس وااااای تازه پروفسور سمیعی هم باشی ۴ ساله تموم نمیکنی حداقلش ۶ساله

ن بابا لیسانس 4 ساله دیگه بخون ک زودتر تموم شع .رشتت چیه مگه