2777
2789
عنوان

کسی تو این هفته طلا خریده?

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 28 پست

منم به خاطر بی ثباتی قیمت طلا سرویس نگرفتم واسه عروسی انشالله بعدا کلی فرصت داریم برای خرید این چیزا ولی الان خرج های مهم تر داریم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🙏❤
منم امروزخریدم البته پدرشوهرم برام خریدواسه کادوعروسیمون😄

چی؟چند؟عکس؟

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

10تاالنگوتقریبا16تومن شد

باباااااا مبارکا باشه

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
آره دقیقا یا میگن میخواستی گرون برداری مگه ما گفتیم یعنی با س ن آدم میسوزه ها

آفرين بايد حس ششم و زيرش باشي ببيني چقدر جاداره همونقدر زياد بگي ولي آره وقتي ببيني همسرت با خانواده اش خيلي خوب هستن و از اين حرفها توشون نيست خوب ديگه حس بدي فردا نداري از اينكه نخواستي ولي وقتي نميدوني بايد تا ته سفت بگيري جاي دوري نميره آخرش باز برميگرده خونه پسرشون 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
حس ارزشمندی به طلاست؟؟؟

نه اصلا، من خودم طلا دوس نداشتم،مفصله، وقتی بدی اطرافیانتا میبینی که خودخواهن و خوبی تو را نمیبینن به این نتیجه میرسی که باید خودتااااااااا خیییییییییلی دوست داشته باشی

منم دلم میسوخت واسه شوهرم خییییلی سبک برداشتم یعنی کسی باورش نمیشه بعدم پشیمونم هنوزم که هنوزه کلا ش ...

عزیزم اشکال نداره . منم سر فیلمبرداری عروسیم اینجور شدم خیلی ملاحظه کردم و خیلی چیزارو حذف کردم بعد  شوهرم رفت به پسر خاله اش کمک کرد که عروسی بگیره . من خیلی شاکی شدم گفتم مجبور نیس اینقد خرج کنه در حد توانش خرج کنه.  مادرشوهرم گفت تو خودت نخواستی و گفتی نمیخام.  منم خیلی سوختم ولی جوابش رو دادم گفتم ولی پول نبود من چیکار میکردم .خوب بود منم قهر کنم و بگم میخام . انگار حالیشون نیس من کوتاه اومدم .