2777
2789
عنوان

کسی تو این هفته طلا خریده?

380 بازدید | 28 پست

واسه عروسیم بخاطر مراعات شوهرم سرویس خیلی ارزون برداشتم، ولی الان فهمیدم اشتباه کردم ما زنا خودمونا باید دوست داشته باشیم حس ارزشمندی داشته باشیم.......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدا دوباره میخری عزیزم.. لذت روزاتو ببر.. سرویس مهم نیست

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

ارشمندی ک ب طلا نیست ک 

ولی خب اگه پول دستت اومد بگیر. روحیه ات خوب میشه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

تا وقتي متوجه نشدي كه اون عزت و احترامي كه بايد داشته باشي رو داري يا نه هيچي رو ساده نگير چون آخرش ميگن نخواست نديده بود تو عمرش يا لياقتش همينقدر بود 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

منم خیلی سبک برداشتم مجبور بودم چون پدرشوهر و مادرشوهرم منو نمیخواستن و همسرم تنهایی همه مخارج رو بر عهده گرفت

حالا همون سرویس خیلی سبک تو این گرونی ۱۰ تومن شده😁

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

منم دلم میسوخت واسه شوهرم خییییلی سبک برداشتم یعنی کسی باورش نمیشه بعدم پشیمونم هنوزم که هنوزه کلا شوهرم عادت کرد به اینکه من تو همه چی نخوان و نخرم و کوتاه بیام و اضافه بیاره خرج خواهرشوهر کنه والا

تازه یه بارم گفتم من خیلی دوستش داشتم و بخاطرش خیلی ملاحظه کردم انتظار این رفتارها رو ندارم عمه جونش گفت میخواستی بخوای میخواستی بخری

تا وقتي متوجه نشدي كه اون عزت و احترامي كه بايد داشته باشي رو داري يا نه هيچي رو ساده نگير چون آخرش ...

آره دقیقا

یا میگن میخواستی گرون برداری مگه ما گفتیم

یعنی با س ن آدم میسوزه ها

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀