2777
2789
عنوان

بیاید بگید مامان شدم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 54 پست
چقد زمان برد تا خوب شد.من شوهرم رفتارای بسیار مزخرفی داره ک قابل تحمل برای هیچکس نیس.اصلا کاری ب کسی ...

من 2سال و خورده ایی با مزخرفترین اخلاق جنگیدم.الان اصلا ربطی به اون ادم سابق نداره

من 2سال و خورده ایی با مزخرفترین اخلاق جنگیدم.الان اصلا ربطی به اون ادم سابق نداره

واای باورم نمیشه اینم درست شه.الان 2 سال و 2ماه میشه خدا کنه درست شه ولی چون رفتارای وسواس گونه داره تا مرز جنون منو میبره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای باورم نمیشه اینم درست شه.الان 2 سال و 2ماه میشه خدا کنه درست شه ولی چون رفتارای وسواس گونه داره ...

حساسیت نشون نده باهاش آروم حرف بزن درست میشه شک نکن

منم همینطور الان سه ساله با اخلاقی خیلی بد و مزخرفترین و غیر قابل ترین اخلاق ساختم و الان کمی بهتر شده و هرروز بهتر میشه 

باید صبر داشت 

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور
منم همینطور الان سه ساله با اخلاقی خیلی بد و مزخرفترین و غیر قابل ترین اخلاق ساختم و الان کمی بهتر ش ...

خداروشکر .واقعا بعضی وقتا یاد اون روزا میوفتم میگم چ صبری داشتم.