2777
2789
عنوان

بیاید بگید مامان شدم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 54 پست
اره ديگه  اوني كه بچه ميخواسته چرا ال دي خورده

میگم خب...من میگم کلا نمیشه ب این قرصااا واقعااا اعتماد کرد.مگه ال دی نباید یکی راههای جلوگیزی باشه.مسخرش دراوردن با ای قرصاشون.من ک کلا قرص نمیخورم تنها راه جلوگیریم دوری ازشوهره😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشحالم خب ولی فعلا نمیخواستم باردار شم ولی بازم شکر

منم همين شكلي باردار شدم

ولي من شوهرم دوس داشت

(ميشه برا سلامتي ني نيم صلوات بفرستي؟ آخه پارسال يكيش سقط شد🥺)❤️🌸
میگم خب...من میگم کلا نمیشه ب این قرصااا واقعااا اعتماد کرد.مگه ال دی نباید یکی راههای جلوگیزی باشه. ...

خب اخه چقد دوري از شوهر

همون يه بارم كارشو بكنه كافيه ديگه😂😂

من کلا شوهرم بعد زابمان خودش سرد شده راهش جدا کرده.با بیا بیا هم دهنش شیرین نمیشه😂😂😂ولی درکل نمیخ ...

بعد زايمان به جاي تو اون سرد شده😂😂

عزیزم بستگی ب خودت داره.من خودم با تک فرزندی مخالفم .

من خودم راسش ته ته دلم دروغ نباشه دوس داشتم 3تا بچه داشته باشم.ولی با شوهرم اختلاف زیاد داریم.اصلا دورن بارداری و زایمانم تنها بودم وشوهرم خیلی اذیتم کرد.اوایلش ک بچه رو نمیخاست میگفت سقط کن...الان ک بچم 7ماهشه عاشقشه و بیش از اندازه بهش حساسه ک اجازه بیرون بردن بچه رو بمن نمیده ک میگه میترسم اتفاقی واسش بیفتته ولی ب من سرده .من تو شرایط روحی بدی قرار داده.کاری کرده ک دیگه قید بچه رو بزنم.خودمم از نظر روحی توانش ندارم حساسیتای شوهرم هم عذابه.سنم هم بالاتر بره دیگه اصلا روحیه بچه رو داشته باشم.موندم چیکار کنم

من خودم راسش ته ته دلم دروغ نباشه دوس داشتم 3تا بچه داشته باشم.ولی با شوهرم اختلاف زیاد داریم.اصلا د ...

عزیزم باهاش صحبت کن اگه دیدی جواب نداد مشاوره یرو انشالله ک ب زودی مشکلت حل بشه

عزیزم باهاش صحبت کن اگه دیدی جواب نداد مشاوره یرو انشالله ک ب زودی مشکلت حل بشه

اول ازدواجمون تفاوتا ک دیدیم هم من بیشتر از همه شوهرم رفتاراش خیلی مزخرف شدو وحشی بازی دراورد.اصلا انگار از ی دنبای دیگه.ک حتی مشاوره ک رفتیم گفتن اختلال وسواس فکریه اخه خیلی کارا و حرفای نامعقول میزد و رفتار میکردکلا روزای خیلی بدی داشتیم.الان خیلی نسبت ب قبل اروم ترشده ولی بازم خوب نیس.مشاور ک نتیجش طلاق بود.😐

اول ازدواجمون تفاوتا ک دیدیم هم من بیشتر از همه شوهرم رفتاراش خیلی مزخرف شدو وحشی بازی دراورد.اصلا ا ...

باهاش صحبت کن .زمان همه چیو حل میکنه.من خودم روزهای سختیو گذروندم با شوهرم ولی خدارو شکر الان عالیه

باهاش صحبت کن .زمان همه چیو حل میکنه.من خودم روزهای سختیو گذروندم با شوهرم ولی خدارو شکر الان عالیه

چقد زمان برد تا خوب شد.من شوهرم رفتارای بسیار مزخرفی داره ک قابل تحمل برای هیچکس نیس.اصلا کاری ب کسی نداره هرکاری میکنه ک تو راحتی باشه.براش بقیه مهم نیستم غیر از این حساسیای بی مورد داره تنبله و خوش خواب