2777
2789

خانمایی که با حلقه لاغر شدن تو دوران پریود هم میزدید؟

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این دوران نباید ورزش کنی 

شما نیستم ولی بعضیا خیلی جو میگیرتشون 

حالا شما بقیه روزا رو قشنگ ورزش کن همه روزه 

اون هفت روز پشکش

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
تو این دوران نباید ورزش کنی  شما نیستم ولی بعضیا خیلی جو میگیرتشون  حالا شما بقیه روزا ر ...

من الان نزدیک یک ماهه میزنم خیلی تاثیر داشته.به خاطر همون گفتم وقفه نندازم که نتیجش بهتر شه.پس ضرر داره واقعا؟

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
من الان نزدیک یک ماهه میزنم خیلی تاثیر داشته.به خاطر همون گفتم وقفه نندازم که نتیجش بهتر شه.پس ضرر د ...

عزیزم کلا نباید این دوران ورزش کنی 

خصوصا حلقه ک با شکم و رحم در ارتباطه 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

اگه حالت بد نیست و بیحال نیستی هیچ ضرری نداره، یکی حالش خیلی بد میشه کلا زیر پتوعه اون چند روزو یکی هم نه، من تو باشگاه دیدم مربیم از روز اول پریودیش میاد اصنم اذیت نمیشه، پرسیدم گفت فقط چندتا حرکت رو نمیرم وگرنه هیچ ضرر خاصی نداره

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
من الان نزدیک یک ماهه میزنم خیلی تاثیر داشته.به خاطر همون گفتم وقفه نندازم که نتیجش بهتر شه.پس ضرر د ...

خانمی تاثیرش رو شکم و پهلو هست یا کلا لاغر میکنه؟

من برای شکم و پهلو میخواستم بگیرم

خانمی تاثیرش رو شکم و پهلو هست یا کلا لاغر میکنه؟ من برای شکم و پهلو میخواستم بگیرم

ببشتر شکم و پهلو عزیزم

سلام عزیزم گفتین حلقه میزنین لاغر شدین تو یه ماه چقد لاغرشدین من ازاین سنگینا میزنم خیلی درد میکنه ولی میزنم میخام ببینم جالا میزنم خوبع