الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودم به شخصه هیچ هدف خاصی ندارم و این خیلی ازارم میده که وقتی بارداریم به سن بالاتر برسه و ترک کار کنم اونوقت چیکار کنم؟ چه هدفی رو دنبال کنم؟ هدفی بجز پول جمع کردن و خونه خریدن .
هدفم خوشبختی در کنار همسرم هستش دلم میخوام با همسرم زندگی سرشار از آرامش عشق و محبت داشته باشم😍😍😍
خوب اگه به قدر کافی خوشبخت باشی و ارامش داشته باشی چی؟ اگه هیچ کار خاصی نکنی اما زندگیت روی روال باشه و همه چی روبراه باشه چی؟ اونوقت دیگه کمبودی نسبت به هدف احساس نمیکنی؟
اختراعمون رو ثبت کنم ، جون خیلی ها رو نجات میده مربوط به زلزلس ، دیگه کاراش تموم شده منتظر مرحله اخر ...
خیلی عالیه . من خیلی ادم با پشتکاری ام و خیلی با قدرت کار میکنم . اما انگار هیچ ایده ای برای دنبال کردن یه هدف ندارم. مثلا به کارای فنی خیلی علاقه دارم ولی هیچ ایده ای ندارم