2777
2789

هیچ هدف خاصی برای اینده ام ندارم . میخوام ببینم هدف نزدیک شما در اینده چیه و چه تلاشی میکنید تا بهش برسید ؟ داشتن هدف زندگی رو جذاب تر میکنه .

جمله جادویی زندگی من ... این نیز بگذرد

( نقل ب مضمون )   ب قول چرچیل 

زندگی همین طوریش پیچیده هست 

هدف ک داشته باشی  نظم میگیری .....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم به شخصه هیچ هدف خاصی ندارم و این خیلی ازارم میده که وقتی بارداریم به سن بالاتر برسه و ترک کار کنم اونوقت چیکار کنم؟ چه هدفی رو دنبال کنم؟ هدفی بجز پول جمع کردن و خونه خریدن . 

هدفم اینه به ته زندگیم برسم و راحت شم

اینم خودش از بی هدفی نتیجه میشه . اگه یه هدفی داشته باشی دیگه اینقدر ناامید نمیشی. دچار روزمرگی نمیشی و زندگی برات تکراری نمیشه 

همه‌چی که مادیات نیست عزیزم

شما چه هدف هایی تو زمدگیت داری که مادی نباشه. اخه اذان اکثره اهداف مادی ان. یه ایده ی جذاب میخوام تا از روزمرگی در بیام

اختراعمون رو ثبت کنم ، جون خیلی ها رو نجات میده مربوط به زلزلس ، دیگه کاراش تموم شده منتظر مرحله اخرشم

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
هدفم خوشبختی در کنار همسرم هستش دلم میخوام با همسرم زندگی سرشار از آرامش عشق و محبت داشته باشم😍😍😍

خوب اگه به قدر کافی خوشبخت باشی و ارامش داشته باشی چی؟ اگه هیچ کار خاصی نکنی اما زندگیت روی روال باشه و همه چی روبراه باشه چی؟ اونوقت دیگه کمبودی نسبت به هدف احساس نمیکنی؟

اختراعمون رو ثبت کنم ، جون خیلی ها رو نجات میده مربوط به زلزلس ، دیگه کاراش تموم شده منتظر مرحله اخر ...

خیلی عالیه . من خیلی ادم با پشتکاری ام و خیلی با قدرت کار میکنم . اما انگار هیچ ایده ای برای دنبال کردن یه هدف ندارم. مثلا به کارای فنی خیلی علاقه دارم ولی هیچ ایده ای ندارم 

ببین ب چی علاقه داری  اونو جدای از جنبه مادیش دنبال کن

مشکل همین جاست که ایده ای ندارم. در واقع انگار میخوام یکی اول هلم د

بده داخل یه کاری بعد توی اون کار بدرخشم. معمولا هر کاری که واردش میشم اگه مورد علاقه ام باشه توش میدرخشم اما سوال همینه؟ چه هدفی؟