2777
2789

خیلی قورمه سبزی درست میکنم ولی هردفعه یه شکل متفاوت میشه.میشه بگید نکته اصلی قورمه سبزی خوب و خوشگل چیه؟

و اینکه زدن یا نزدن رب مهمه؟

سبزیش جور باشه ، خوب سرخ بشه ، وقت بدی جا بیفته

سبزی تابستونه اب میندازه با سبزی پاییزه بهتر در میاد

رب هم من نمیزنم دوست هم ندارم

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سبزیش و میزان سرخ شدن سبزی 

جا افتادنش

یه دورم بره تو یخچال و بیاد ک دیگه محشر میشه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

با شعله کم از صبح زود بزار. سبزیش زیاد سرخ شه    نیم ساعت قبل خاموش کردن. یه نصف قاشق  خیلی کم رب انار بریز 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
سبزیش جور باشه ، خوب سرخ بشه ، وقت بدی جا بیفته سبزی تابستونه اب میندازه با سبزی پاییزه بهتر در میا ...

سبزی رو جدا میزارم سرخ بشه بعد میریزم توی قابلمه.

خوب جا بیفته یعنی چی دقیقا؟

آخه من وقتی گوشت رو ریختم و یکم سرخ کردم و سبزی،کوچولو کوچولو آب میریزم تا زمانی که گوشتم بپزه.بعد که پخت دیگه به اندازه کافی یکم آب دیگه میریزم و لوبیا که از قبل پختم.

شما روش دیگه ای درست میکنید که میگید بار بندازه؟

عزیزم نکته قرمه سبزی اینه که خیلی خوب جابیفته و به روغن بشینه من توی قرمم اگه قره قروت داشته باشم میزنم طعمش عالی میشه یا یک کم آبغوره .رب گوجه هم خیییلی کم میزنم بنظرم رنگ خورشت شکیل تر میشه ضمنا حتما برای قرمه از لوبیا چیتی استفاده میکنم و توی خورشتم یا قلم میندازم یا دمبالچه

با شعله کم از صبح زود بزار. سبزیش زیاد سرخ شه    نیم ساعت قبل خاموش کردن. یه نصف قاشق  ...

من ۱ ساعت تا ۱ساعت و نیمه‌میپزم.اونم بخاطر گوشتش که بخواد بپزه. بعضیا از شب قبلش میزارن آروم بپزه.

آخه چجوری؟؟

سبزی رو جدا میزارم سرخ بشه بعد میریزم توی قابلمه. خوب جا بیفته یعنی چی دقیقا؟ آخه من وقتی گوشت رو ...

من سبزیمو جدا سرخ میکنم

گوشتکو جدا میپزم وقتی گوشت پخت سبزی رو اضافه میکنم و شعله رو.کم میکنم تا قوام بیاد افزودنی های دیگه مثل لوبیا و لیمو امانی هم آخراش

جا بیفته یعنی آبکی نباشه روش روغن سیاه وایسه

کلا پخت قورمه سبزی چند ساعت زمان میخواد

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
همون دیگه .... ابشواراول به مقدارزیادبریزبعدبذارجوش بیادبعدش کم کن تاخوب بپزه وجابیفته

همیشه همینکارو میکردم مثل خورشت.آبشو زیاد میریختم میزاشتم بپزه و آبش کم شه.ولی بعد شنیدم گفتن آبشو کم کم باید اضافه کنی تا بعد از پخت گوشت آبشو چک کنی ...

بره تو یخچال؟واقعا؟؟


وقتی کامل جا افتاد و آماده سرو شد 


من شب قبل میپزم و میذارم تو یخچال ک برای فردا آماده باشه 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
وقتی کامل جا افتاد و آماده سرو شد  من شب قبل میپزم و میذارم تو یخچال ک برای فردا آماده باشه ...

آهان شب قبلش میزارین توی یخچال؟

یا اینکه میگن از شب قبلش درست میکنن اینه که از شب تا صبح روی گازه؟

من از همین تعجب میکردم آخه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز