2777
2789

چی کار می کنید ؟ من می مونم که آخه اونها کجای کارن؟ یکیشون متلک می پرونه! یکیشون باد می کنه و یه جا می شینه! یکیشون هم مدام چشم و ابرو میاد تا دیگران به نکات کنایه هایی که می زنن متوجه کنه! 

لطفا نگین بی خیال باش که هر چه بی خیال بودم این رفتارهاشون ادامه پیدا کرده و مثل یه سرگرمی شده براشون!

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه این کارو کنن منم محلشون نمیدم. تا کونشون بسوزه 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
کمتر برو یا زمانی که اونا اونجا هستن نرو

آخه مثلا زنگ می زنه می گه امشب بیا خونمون 

وقتی می ریم می بینیم همشون اونجا دعوت کرده

تو همه مناسبت های یلدا و عید و تولد و ... هستن 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

والا فامیلاشون بیشتر از خودشون تحویلم می گیرن! از به بعد هرکی متلک گفت با شوخی هم که شده جواب بده که دیگه از این غلطا نکنن

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

اینها چرا گیر من نمیوفتن ؟تا حسابشونو برسم 😐

اوه اوه تجسم میکنم چی میشه 😆

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه ها ینفر بی گناه بخاطر کار داداشش به جرم قتل افتاده زندان پیر هس و مریض احوال اگه پول دیه جور نشه شاید یه چیزیش بشه تو زندان خانوادش دارن به هر دری میزنن جور کنن دیشو کسی رو نمیشناسید که کمک کنه به این بنده خدا