2777
2789
عنوان

کیا قوه تخیلشون قویه؟!!!😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 40 پست
من مثلا شوهرم داره با بچم بازی میکنه یهو تو تصوراتم میبینم سر بچم خورد به دیوار و دیگه نفس نمیکشه ای ...

دقیقا منم هنینطورم

واااای فکر میکردم فقط من اینطوریم

مثلا تو ماشینیم

یهو میگم وای الان یه ماشین ازجلو باسزعت زیاد میاد میزنه به ما

دیگه ازاستزس حالت تهوع میگیرم

یا شوهرم داره با بچهام بازی میکنه

میگم اگه الان توپ محکم بحوره به پنکه بعد پنکه بیفته

یعنی اون لحظه تمام بدنم میلرزه

و هزارجور  فکردیگه......

😩😥😒

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
من کلا تو تخیلاتم سیر میکنم. کمتر میام تو دنیای واقعی البته مثل افکار شما ترسناک نیست. ولی خب تو خ ...

شما يه بار اومدين توي تاپيك من بعد نميدونم راجب چي بود ولي شما گفتين خب كه چي خيلي بهم برخورد نميدونم چرا از شما توقع نداشتم اينجوري بگين،گفتم بگم تو دلم نمونه😁

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اینارو دارم اما درکنارش تخیلات خیلی قشنگم دارم که روزی جندساعت باهاشون زندگی میکنم اینطوری بگم با ...

عزیزم انشالله مشکلت حل میشه🙁

خوشبخت کسےاست که شکوه رفتارش آفریننده لبخندِ زندگےبر لب های دیگرےباشد

وای منم🙂البته قبلا بودم

کم کم خوب شد

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

و البته عاشق فیلم های تخیلی ام 

و رمان های تخیلی 

دوس ندارم تو زمان واقعی باشم همیشه 

و همیشه چیزای غیر ممکن رو تصور میکنم و فکر میکنم ک واقعی ان و واقعا اونجوری زندگی میکنم😶😶😶

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور
اینایی که شما میگی تخیلات قوی نیست علائم شروع وسواس فکریه احتمالا چند وقته استرس و اضطرابت بالا رفت ...

یه مدت داشتم خیلی زیاد بود دحدی که گریم میگرفت از بس تکرار میشدن تو ذهنم

اما خب خیییلی کمتر شد 

الان باز اینا اومدن سراغم

خوشبخت کسےاست که شکوه رفتارش آفریننده لبخندِ زندگےبر لب های دیگرےباشد
یه مدت داشتم خیلی زیاد بود دحدی که گریم میگرفت از بس تکرار میشدن تو ذهنم اما خب خیییلی کمتر شد  ...

وقتی داری عذاب می کشی و ذهنت از کنترلت خارج شده یعنی اوضاع عادی نیست

تخیل فعال یه چیز انتخابی و اختیاریه و اصلا آدم رو اذیت نمی کنه

و خدا برای من کافیست.....
شما يه بار اومدين توي تاپيك من بعد نميدونم راجب چي بود ولي شما گفتين خب كه چي خيلي بهم برخورد نميدون ...

عزیزم یادم نیست چی بوده

ولی ببخشید اگه ناراحت شدی  

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)
عزیزم یادم نیست چی بوده ولی ببخشید اگه ناراحت شدی    

❤️❤️❤️

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧