2777
2789
عنوان

کیا قوه تخیلشون قویه؟!!!😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 40 پست
جدی میگی؟ من همیشه فکر میکردم از ترسو بودنمه

شما داری میگی این تصویر ها رو میبینی ....این واقعا جدیه

برو صحبت کن که تشخیص دقیق برات مشخص یشه و اگه مشملی هست سریع درمان بشی

انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ایتجوریم مدام خودمو جاهای دیگه فرض میکنم یا به اینده فک میکنم خیلی اذیت میشم بخدا البته من خیلی خیلی تنهام فک کنم همین دلیلش باشه

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

وااای من فکر میکردم فقط من اینجوریم منم بعضی وقتا اینجوری میشم انقدر غرق رویا میشم یهو به خودم میام میبینم اصلا این اتفاقا نیوفتادن ولی تصویرش عین واقعیت جلو چشامه

آدما رو نمیشه فهمید! هر کسی درون خودش یه آدم دیگست!!

من فكراي بدترم مياد تو ذهنم فكرايي كه ميدونم آزار دهنده س اما انگار خود آزاري دارم يهو بهش فكر ميكنم 😐 پس من تنها نيستم😐 اما خيلي بده

خداوند سر را آفريد تا بر روي گردنتان قرار گيرد، نه در زندگي ديگران...
وااای من فکر میکردم فقط من اینجوریم منم بعضی وقتا اینجوری میشم انقدر غرق رویا میشم یهو به خودم میام ...

واااای دقیقا منم فکر میکردم فقط خودمم

خیلی بده که حتی عکس العمل بقیه روهم میبینم

خوشبخت کسےاست که شکوه رفتارش آفریننده لبخندِ زندگےبر لب های دیگرےباشد

من😶

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐

من مثلا شوهرم داره با بچم بازی میکنه یهو تو تصوراتم میبینم سر بچم خورد به دیوار و دیگه نفس نمیکشه اینقدر واقعی که دیگه نمیتونم نفس بکشم همون موقع صلوات میفرستم ولی نمیدونم چرا ولم نمیکنه این افکار

خدا نکنه تو مترو منتظر باشم ده بار تصور میکنم یکی میوفته پایین و مترو میرسه اصلا چشمام شروع میکنه به سیاهی رفتن

من فكراي بدترم مياد تو ذهنم فكرايي كه ميدونم آزار دهنده س اما انگار خود آزاري دارم يهو بهش فكر ...

جالبیش اینه به هرکی بگم فکر میکنن مسخره میکنم یا شوخی میکنم

من حتی گاهی اوقات حس میکنم یه سایه هایی از کنارم رد میشن😐

من اینارو دارم اما درکنارش تخیلات خیلی قشنگم دارم که روزی جندساعت باهاشون زندگی میکنم اینطوری بگم با اونا زنده ام اصلا زندگی خوبی ندارم تو 18سالگی ارزوم شده مرگ واسم دعا کنید😭😭

من مثلا شوهرم داره با بچم بازی میکنه یهو تو تصوراتم میبینم سر بچم خورد به دیوار و دیگه نفس نمیکشه ای ...

آخخخخ گفتی دیگه کم کم دارم فکر میکنم دیوونم😑