2777
2789
عنوان

بیاین ،منو پِری ب مشکل خوردیم

153 بازدید | 23 پست

الان چند ماهه ی ماه منظم پری میشم ی ماه ۱۲ روز جلو میندازم چیکار کنم .بنظرتون این بی نظمیه پس چرا انقد هماهنگه .تادیشب ۱۰ روزه پاک بودم دوباره شدید پری شدم 

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 

کسی بوده اینجوری باشه .دکترم هنوز نرفتم .اخه بعضیا میگن طبیعیه آمادگی بارداریه .ولی این همه آمادگیو تحمل ندارم😆

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 

اقدامی؟

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقدامی؟

اره عزیزم

کسی بوده اینجوری باشه .دکترم هنوز نرفتم .اخه بعضیا میگن طبیعیه آمادگی بارداریه .ولی این همه آمادگیو ...

اره منم الان همینجورم ۳ ماهه قاطی کرده😁

دارم هر روز عرق رازیانه میخورم

قبلاهم همینجور شدم هر روز به غیراز زمان پریودی رازیانه خوردم چند ماه منظم شده بود کلا 😀

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
سلام عزیزم من تا حالا اینجوری نشدم  حالا یه سر پیش دکتر برو خیالت راحت شه

شما اقدامی یا نه؟

خیلی بده حالا درحد لکه و کم هم نیس .شدید ک دیونم میکنه.بنظرتون برم دکتر زنان یا مرکز ناباروری بهتره؟

اره عزیزم

منم. تو یه سایتی خوندم که نامنظم شدنش در ماه های اقدام طبیعیه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

اره منم الان همینجورم ۳ ماهه قاطی کرده😁 دارم هر روز عرق رازیانه میخورم قبلاهم همینجور شدم هر روز ...

یعنی شماهم تو ی ماه دوبار پری میشدی یا ن عقب مینداختی .

سلام.چجوری عکس بذارم

از چی ؟از پریت ؟

منم. تو یه سایتی خوندم که نامنظم شدنش در ماه های اقدام طبیعیه.

الان دو ساله ک اقدامم .یکی دوسال پیش سقط کردم .شوهرمم مشکل اسپرمی داره .دارو میخوره .خودمم ک الان اینطور شدم .میترسم .وایی هزینه های بچه دار نشدن خیلی بالاس چطوری درمان کنیم 

یعنی شماهم تو ی ماه دوبار پری میشدی یا ن عقب مینداختی .

کاش,میرفت عقب😁

اره پپاک که میشدم دوباره یه هفته یا نهایتش ۹ روز بعدش باز پریود میشدم

الانم ماه قبل ۷ روز جلو انداختم این ماه که گذشت هم ۹ روز باز امد جلو تر

حالا باید ببینم این ماه چی میشه😢

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
شما اقدامی یا نه؟ خیلی بده حالا درحد لکه و کم هم نیس .شدید ک دیونم میکنه.بنظرتون برم دکتر زنان یا م ...

اره من در حال اقدامم بیشتر چند روزی عقب میندازم فک میکنم باردارم میرم ازمایش میدم تا یک ساعت بعد ازمایش پری میشم😂 

نه برو پیش یه دکتر زنان ببین نظرش چیه