الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظرتون نفس اسم خوبیه مخصوصا تو ایران؟منم خیلی خوشم میادازاین اسم
اره اسم ایرانیه
پر محتوا
هر کسی بهت گفت این اسم نه یا مخالفت کردن ب اسمای انتخابیت بگو شما هم در زمان خودتون این حق رو داشتین ک برای بچتون اسم انتخاب کنید الانم این حق منه اسم بچمو چیزی ک ب دلم هست بذارم
پس اين خانوم مثلا محترم جرا اينحور رفتار ميكنه ٢/٣بار منو رپلاي كرده و منو دست انداخته فك كرد ...
عزیزم من کی شمارو دست انداختم ،فقط چون تا حالا نشنیده بودم تعجب کردم ،آیا استیکر که من گذاشتم استیکر خنده یا مسخره کردن بود؟اگر ناخواسته باعث دل شکستنتون شدم عذر خواهی میکنم لطفا منو ببخشید
خانوم عزیز شما از شخصیت چی میدونید که دیگران را متهم به بی شخصیتی میکنید این خانوم براشون سوتفاهم شده من اصلا ایشون رو مسخره نکردم فقط چون این اسم رو تا حالا نشنیدم تعجب کردم استیکری که بنده گذاشتم استیکر تعجب بود نه استیکر مسخره کردن ،شما نباید وقتی از چیزی خبر ندارید انقد زود قضاوت کنید