2777
2789
عنوان

بیاین توروخدا نفری دوتا هم بگین کافیه

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 99 پست
فقط خودت و شوهرت مهمین. درضمن اسم انتخابیتو ب هیچکس نگو تا نیومده  حالام ک گفتی هرکی چیزی گف ...

حق دخالت نمیدیم اما حرفشونو میچسبونن . تو خونه کلی به این اسم صداش کردیم اما حالا هم ما هم خونوادم  بخاطر بیشخصیتیشون بیخیالش شدیم 

خداجون مراقب نی نی تو دلم باش به خودت میسپارمش😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون نفس اسم خوبیه مخصوصا تو ایران؟منم خیلی خوشم میادازاین اسم

اره اسم ایرانیه

پر محتوا

هر کسی بهت گفت این اسم نه یا مخالفت کردن ب اسمای انتخابیت بگو شما هم در زمان خودتون این حق رو داشتین ک برای بچتون اسم انتخاب کنید الانم این حق منه اسم بچمو چیزی ک ب دلم هست بذارم

باران    نارون   ترلان    مه یاس   پریاس   ملورین   ژالان    پونه   الین   ارغوان   رونیکا   نارگل   پرگل    سارمه    سها    هاله   نیروانا   طنین   آرام   صدف    نیکا    آریانا    هلن    نیلا   نلی    نیلیا    آناهید آناشید آرشیدا آرنیکا رویسا   ترلان ترمه   تارا    لارا    آلا    نیتا    گندم  

پس اين خانوم مثلا محترم جرا اينحور رفتار ميكنه ٢/٣بار منو رپلاي كرده و منو دست انداخته  فك كرد ...

عزیزم من کی شمارو دست انداختم ،فقط چون تا حالا نشنیده بودم تعجب کردم ،آیا استیکر که من گذاشتم استیکر خنده یا مسخره کردن بود؟اگر ناخواسته باعث دل شکستنتون شدم عذر خواهی میکنم لطفا منو ببخشید

ولشون کن بابا آدم بی شخصیت که دیگه سرو دم نداره

خانوم عزیز شما از شخصیت چی میدونید که دیگران را متهم به بی شخصیتی میکنید این خانوم براشون سوتفاهم شده  ‌من اصلا ایشون رو مسخره نکردم فقط چون این اسم رو تا حالا نشنیدم تعجب کردم استیکری که بنده گذاشتم استیکر تعجب بود نه استیکر مسخره کردن ،شما نباید وقتی از چیزی خبر ندارید انقد زود قضاوت کنید