2777
2789
عنوان

بین زمین و هـــــــ وا"

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 36 پست
تو برنامه ریزیتون یه ساعت خاص رو برا فکر کردن به اون فرد اختصاص بدید مثلا 9-9:30 صبح و شب دو تا نیم ...

خیلی سخته خیلییی

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسالته؟الان داري درس چي ميخوني واس كنكور ؟؟

اره رشته خودمو دوس ندارم. دو تا تاپیک دیگه دارم. بخونی متوجه میشی... اره کنکور پزشکی

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
عزیزم چه درس بخونی چه نخونی دلت ساز خودش رو میزنه. پس چرا نخونی؟

اخه چیکار کنم... هربار میام بخونم خراب میشه.... بخاطرش سالهاست موندم سر یه نقطه

فقط باید خوند هیچی به درس نمیرسه همه بمن میگن قبول شه ازاین شهر مخصوصا بری ینی یه لحظه ام یادت نمی ...

شدنی نیست.... شهر سخته من میخواستم از این کشور برم... اما دلمم بام میاد اخه

موفق باشي عزيزم منم ميخوام سال ٩٩كنكور تجربي بدم از الان ميخونم واسم دعا كن

انشالله. خدا بزرگه. توروخدا منم دعا کن. داغوووووووووووووونم.

الان درس نخونی میخوای چکار  کنی؟؟؟ همش به یه نفر فکر کنی که چی بشه  ولی ه به موفقیت برسی ...

چه جمله قشنگی گفتین... بخدا تو یه قدمی هدفمم. اما یاد اون لعنتی.... حس بهش نمیذاره. هفت ساله که نمیذاره

عزیزم اگه دوس داشتی یه تاپیک دیگه بزن ماجرای عاشق شدنت رو تعریف کن.خیلی سبک میشی.

اره دوس داشتم. بنویسم. اما خب شاید کسی نخواد بخونه. برا همین حرفامو خاطراتمو تو وبلاگم مینویسم. لطفا برام دعا کن.

ان شاءالله برات بهترین ها اتفاق بیفته.

ممنونم. همراه با شما....

فقط حالم خیلی بد میشه و.... 

ممنونم. همراه با شما.... فقط حالم خیلی بد میشه و....  

اگر می‌خوای به چیزی فکر نکنی، مرتب به خودت نگو نباید بهش فکر کنم، باید فراموشش کنم. ذهن یه مقاومتی داره که وقتی بفهمه نباید به چیزی فکر کنه، دقیقا به همون مسئله فکر میکنه.

دوست عزیز، اون شخص فراموش نمیشه، بخشی از گذشته‌ی تو بوده، اول بپذیر نیازی به فراموشی نیست. بیشتر باید کنار بیای باهاش، بپذیری این مسئله رو.

مسئله‌ی بعد اینکه که وقتی احساس به سراغت میاد، با عقلت بتونی تعدیلش کنی. فقط به این فکر نکن که چقدر می‌خواستیش و چطور بود و چی شد.

یکم سعی کن با عقلت تعدیل کنی حست رو، وگرنه احساس از پا درت میاره.

مثلا به این فکر کن که اگر می‌خواست خودش می‌موند، یا اگر می‌تونست می‌موند. اگر خدا می‌خواست جور میشد حتما. شایدم قراره خدا کسی بهت بده که قرار بوده داشته باشیش. شاید این آقا رو بهت نشون داده، تا بعدا قدر شخص واقعی زندگیت بشتر بدونی. شایدم خواسته یه چیزایی یاد بگیری، ولی برای اینکه یاد بگیری و بفهمی هدف خدا چی بوده، لازمه صبور باشی، راضی باشی به رضای خودش، و بهش اعتماد کنی و خودت بسپری دستش و بدونی خودش میبردت هرجا دلش خواست، به هر جا برد بدون ساحل همونجاست.

می‌دونم خیلی سخته بخوای حرفا رو یهو قبول کنی، ولی کم کم از یه جایی شروع کن، اولش یکم سخته، ولب خب آدم بنده‌ی عادته.

هیچ کی نمی‌دونه خدا قراره چه کاری کنه و چطور بنده‌ش رو غافلگیر کنه، شما ازش بخواه و بهش اعتماد کن و تلاش خودت در حد توانت انجام بده.

هر کس به خدا توکل کند، البته که خدا براش کافی‌ست.

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد
اگر می‌خوای به چیزی فکر نکنی، مرتب به خودت نگو نباید بهش فکر کنم، باید فراموشش کنم. ذهن یه مقاومتی د ...

ممنون بابت پاسخ قشنگت.

میدونی چیه من سالهاست کنار اومدم. میدونم با اون خوشبخت نمیشم. اما نمیدونم چرا دلم هنوز دنبالشه. با اینکه بهترین موقعیت هارو داشتم  برای ازدواج.... اما دلم را نمیاد باهام.

گاهی در حد جنون دلتنگ میشم. بعدش دوباره عادت میکنم و زمان میگذره بعد دوباره یهو این زخم سرباز میکنه و این داستان ادامه داره.....

تنها امیدم اینه درسم رو بخونم و به ارزوی بچگیم برسم. اما اخه این حس میذاره مگه