2777
2789
عنوان

دروغ

179 بازدید | 16 پست

مامان بابام کالسکه خریدن برای نی نیمون بعد اینو اوردیم خونه دیدیم دکمه لاستیکش نیس ثسفارش دادمی اون دکمه رو برامون اوردن من دکمه رو بردم خونم بزنم تو کالسکه که درست شه همین زدم ی میله اهنی و فنرش پرید بیرون از ی سوراخ کوچیک امروز به بابام گفتم دید درست نمیشه برداشت برد اونجایی که خریدیم مرده گفته این همینجوری درنمیاد حتما دخترتون اینو باز کرده از توش در اورده حالا من به مامان بابام میگم من وا نکردم باور نمیکنن فکر میکنن دروغ میگم الان داشتم برای مامانم پشت تلفن دوباره توضیح میدادم بابام گفت این وا کردتش مامانم گفت حالا شاید دروغ نمیگه 

این حرف حالا شاید دروغ نمیگش خیلی بهم برخورد من دروغ نمیگم اما اینا باور ندارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق با پدر و مادرتونه منم بودم راستش باور نمیکردم نه که بگم دروغ میگید ولی حق باکسیه که پول یه وسیله را بده و بخره

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم

بعضی فروشنده ها انقدر چرب زبونن و یه جوری آدمو مجاب میکنن که آدم نمیفهمه چه جوری قبول کرده حرفشونو. حتما اون فروشنده هم همینطوری با پدر و مادرت حرف زده. خودتو اذیت نکن. بیخیالش شو عزیزم