2777
2789
عنوان

بچه دوم

218 بازدید | 17 پست

یه سری کارهاهست که میگندتوبارداری انجام بدیم بچه زیبلترمیشه مثل هرروزسیب خوردن یاخوردن به وگلابی وغیره من بارداری اولم این کارهارانکردم دختر ازلحاظ زیبایی معمولیه پوستش گندومیه حالاباردارم هم دوست دارم این کارهاراانجام بدم تابچم زیبابشه وهم نگرانم که توجه بقیه بیشتربه اون باشه ویه وقت کسی بعدبگه اون خوشگلتره وتوی روحیه ی دختراولم اثربذاره شماجای من باشیدچکارمیکردید

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژن خوووووووب

دسته قیافه ارثیه ولی قبول کن جنس پوست حالت چشمها واینجورچیزهامتاثرازتغذیه ویه سری کارهاییه که توی بارداری اانجام میدیم

خوب درسته اخه من خودم پوستم سفیده ولی شوهرم سبزه ولی حتی تغذیه ممکنه باعث بشه پوست یه نفرسبزه ولی صاف وزیباباشه

من خودم سر دوتا بچه هام دعا ها رو خوندم خوردنی هم کم رعایت کردم همه میگن بچه هام قشنگن

من میتونم به لاغری برسم😊وزن اولیه ۸۶😔وزن فعلی ۶۷/۳۰۰😊وزن هدف اول ۶۰😄وزن هدف دوم ۵۸😂هوررررااااا👏

من فقط دلم میخواد پوست خوبی داشته باشه. خودم از پوستم خیلی راضی نیستم. 

مثلا بعضیا میگن انار پوست بچه رو تیره میکنه. منم خیلی انار میخورم. نمیدونم اینچیزا رو باور داشته باشم یا ن

کنار تو درگیر آرامشم . . .

الان جاریم بچه هاش معلومه باهم برادرندولی سرپسراولش خیلی رعایت کرده وهمه میگندچرااون خوشگلترازاون دوتاست درصورتی که خداهمه ی خوبی هارابه یکی نمیده اخلاق دومی به قدری خوبه که همه دومی رابیشتردوستش دارند

من تو دوران بارداری سوره ی  یوسف رو زیادخوندم من و شوهرم معمولی هستیم ولی پسرمون زیبا شد

خوب منم به این اعتقاددارم که اینها اثرداره سردخترم هرروزسوره یس وزیارت عاشورامیخوندم یاهرچی میخواستم بخورم آیت کرسی میخوندم