2777
2789
عنوان

با سلیقه ها لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 30 پست
من کنسولیه اینجوری

مبارکه قشنگه 

کنسولش چند شد آخه من قیمت گرفتم قیمت کنسولو جدا می گفتن😘

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو نمونه عكس بذار 

چشم چن لحظه صبر کن از نت بگیرم 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
جدی آخه فک میکردم کنسولی بهتره آخه دیگه قاشق چنگالا جدان آدم راحت تره 

من که گذاشتم تو کشو آشپز خونه  اصلا حوصله این چیزا رو نداشتم و ندارم اگه خودت خیلی دوست داری   بگیر 

جدی آخه فک میکردم کنسولی بهتره آخه دیگه قاشق چنگالا جدان آدم راحت تره 

خودت بهتر میدونی ولی به درد خونه های بزرگ میخوره

خدایا هیچ زنی رو در حسرت مادرشدن نذار❤برای سلامتی دخترم صلواتی بفرستین ممنون😍😍

خودت بهتر میدونی ولی به درد خونه های بزرگ میخوره

اتفاقا خونه بزرگ نیست هشتاد متره ولی من فک کردم شاید اینجوری مرتب تر باشه 

كنسولي قسنگ هست ولي مسئله جاش هست! ست كردنش با بقيه چيزاي خونه

به خدا مغزم داره میترکه از بس به این چیزا فک کردم 

😭😭

به خدا مغزم داره میترکه از بس به این چیزا فک کردم  😭😭

خب پس ساده خودت اذيت نكن

همون چمدوني بگير

يا حتي اگرم اون برات سخت هست

خودت هر ستي دوست داشتي بخر 

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
ولي من باشم اوني ك تودلم هست ميگيرم بدون هيچ ملاحظه ديگه اي

واقعا خوش ب حالت من برا یه خرید کوچیک هم همیشه شک دارم 

واقعا خوش ب حالت من برا یه خرید کوچیک هم همیشه شک دارم 

شك نكن

چند تا سوال از خودت بپرس جواب بگير

ك 

اينو چند سال ديگه هم دوست دارم يا ممكن هست از مد بيفته يا كاراييش از بين بره؟

ويژگي مثبت منفي هركدوم بررسي كن سريع نتيجه گيري كن تمومش كن

تصميم بموقع بهتر از دير تصميم گرفتن هست

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
شك نكن چند تا سوال از خودت بپرس جواب بگير ك  اينو چند سال ديگه هم دوست دارم يا ممكن هست از م ...

ممنونم از حرفای قشنگت گلم اتفاقا مامانم هم میگه دارم سعی میکنم رو خودم کار کنم