2777
2789
عنوان

خانم ها خواهشا کمک

482 بازدید | 19 پست

ببینید خیلی کار بزرگیه که یک بچه رو به فرزندی بگیرند میدونم

ولی چرا بعضی آدم ها انقدر بیشعورند

خواهرشوهر اینده برداشته گفته اون که بچه سرراهیه ارزشی نداره معلوم نیست پدر و مادرش کین و فکرکرد من نیستم درحالی که من پشت در بودم :( 

و انقدر جلوی اشک هامو گرفتم تا رفتم تو ماشین وبغضم ترکید 

همه فکرکرددند من نشنیدم

باهاش هم دعوا کردند ولی خب من دلم شکست 

اصلا به اون چه

انگار که خودش میدونه مامان باباش کی اند انگار چه کاره بزرگی کرده

بعد از اتاق اومدم بیرون اونا فکرمیکردند من پایینم درخالی که بالا پیش خودشون بودم تا اومدند چیزی بگند چون شوک شده بودند من گفتم میرم خونه 

هرچیم بهم زنگ میزدند جواب نمیدم

حق با من نیست؟

بیاید قبل گفتن هر حرفی اول فکر کنیم ایا حرفمون درست و عاقلانه و منطقیه و بعد اظهار نظر کنیم 
عزیززم ..ادمای بیشعور همه جا هستن و همه چی میگن ..این خودتی که باید تا یه حدودی خودتو قوی نشون بدی.. ...

تصمیم گرفتم جواب نه بدم و تموم کنم

بیاید قبل گفتن هر حرفی اول فکر کنیم ایا حرفمون درست و عاقلانه و منطقیه و بعد اظهار نظر کنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیتاجون غصه نخور 

فقط ردشون کن 

این خانواده خاستگار ازحالا معلومه کی هستن وچه جوری هستن 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
جواب رد بهشون  بگو  خودتو خلاص  کن

پسره اومده جلو درمون زنگ میزنه هی من بلاک کردمش مامانم هم گفتم حق نداری جواب بدی به نگهبانم گفتم راهش نده بالا

تصمیم گرفتم جواب نه بدم و تموم کنم

عزیزم خیلی حرف بدی زده و مطمین باش خدا جای حق نشسته. اما عزیزم اون آقا چی میگه؟اخلاقش چطوره؟سایر خانواده اش چطورن؟اگر مشکل فقط همون یک نفره بیشتر فکر کن

بیتاجون غصه نخور   فقط ردشون کن   اینا ازحالا معلومه کی هستن وچه جوری هستن&nbs ...

فدای تو بشم عزیزم 

اره رد میکنم

پسره اومده جلو درمون زنگ میزنه هی من بلاک کردمش مامانم هم گفتم حق نداری جواب بدی به نگهبانم گفتم راه ...

به جرم مزاحمت ازش شکایت کن 

بهش بگو از حرفایی که زدن معلومه که خانواده بااصالت نیستن

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
عزیزم خیلی حرف بدی زده و مطمین باش خدا جای حق نشسته. اما عزیزم اون آقا چی میگه؟اخلاقش چطوره؟سایر خان ...

اخلاقش خیلی خوبه ولی سیاست نداره و این خواهرش از روز اول داره اذیت میکنه و نمیشینه سر جاش

چند روز ذیگه عروسی شه ولی منو ول نمیکنه

عزيزم مطمئن باش از الان اينن از اينم بدتر ميشن چند سالته؟

23 اره مطمینم بدتر میگند

من گفتم نگیم مامانم اصرار که باید بگم

به جرم مزاحمت ازش شکایت کن   بهش بگو از حرفایی که زدن معلومه که خانواده بااصالت نیستن

اره امروز فهمیدم هرچقدرم خودشونو خوب نشون بدند از داخل داغون اند

23 اره مطمینم بدتر میگند من گفتم نگیم مامانم اصرار که باید بگم

كار خيلي خوبي كردي گفتي، مگه عيبي داري آخه؟! شعورشونو نشون دادن

من ازت حاجتمو مي گيرم بين قلب من و تو عاشوراست ❤️❤️🙏🙏💝💝