2777
2789
عنوان

خانم ها خواهشا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 19 پست
اخه تو هنوز نرفته اونا اینجوری هستن وای به حال بعدن

دقیقا یک خانومی میگفت مارو التماس میکردند تورو انقذر دعوا میکنند بعذش چی میخواهد بشه

بیاید قبل گفتن هر حرفی اول فکر کنیم ایا حرفمون درست و عاقلانه و منطقیه و بعد اظهار نظر کنیم 
كار خيلي خوبي كردي گفتي، مگه عيبي داري آخه؟! شعورشونو نشون دادن

بابای من فوت کرده بعد پدر و مادر واقعبم خارج اند که میشناسند مارو و....

من اصلا ارتباط نمیگیرم با اونا

بعد بابای که منو به فرزندی گرفته مرده

یکبار بهم گفت بی پدر که مامان بابای اصلیش مشخص نیست وای اون روز له شدم ولی هیجی نگفتم گفتم شخصیتتو نشون دادی عزیزم

بیاید قبل گفتن هر حرفی اول فکر کنیم ایا حرفمون درست و عاقلانه و منطقیه و بعد اظهار نظر کنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای من فوت کرده بعد پدر و مادر واقعبم خارج اند که میشناسند مارو و.... من اصلا ارتباط نمیگیرم با ا ...

واااي عجب ديوونه ايه، به نظرم خانواده اي كه اين دخترشونه و اين رفتارو دارن بعداً خيييلي زندگيتو خراب مي كنن، منم نامزديم سر كاراي مامان و خواهر نامزدم به هم خورد الان كه تموم شده و سرد شدم همش خدا رو شكر مي كنم كه به هم خورد

من ازت حاجتمو مي گيرم بين قلب من و تو عاشوراست ❤️❤️🙏🙏💝💝
بابای من فوت کرده بعد پدر و مادر واقعبم خارج اند که میشناسند مارو و.... من اصلا ارتباط نمیگیرم با ا ...

باید اون خاستگارو له میکردی خانوادشو از خونه بیرون مینداختی

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم