2777
2789
از درد زایمان نترسین. دردش شیرین و قابل تحمله. الان همه دنیا دارن طبیعی زایمان می کنن هیچ مشکلی هم ندارن. آدم اگه توانایی جسمیش رو داشته باشه چرا تلاش نکنه خودش بچش رو به دنیا بیاره؟ من هیچ وقت لحظه ای رو فراموش نمی کنم که دکترم بهم می گفت فقط خودت باید تلاش کنی ما هیچ کاری نمی تونیم بکنیم فقط خودتی. وقتی بچه دنیا میاد اعتماد به نفس عجیبی می گیری. جوری که هیچ چیزی دیگه اذیتت نمی کنه. خیالت راحته که تو توانشو داری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوبارش رو سزارین کردم با بی حسی موضعی از کمر . عالی بود عالی . تازه شهرستان هم هستم . مثل خانم رفتم مثل خانم هم برگشتم . نه درد داشتم نه پاره پوره !!!!!!!!!!!!!!!!!! والا
مامان پرنیان و پارمیس
من طبیعی زایمان کردم تو بیمارستان خصوصی خوب بهم میرسیدن اینقدر بازوی این ماما رو فشار داده بودم از درد که فکر کنم کبود شده بود بیچاره خیلی مهربون بود
اگه میخای طبیعی زایمان کنی باید روحیتو قوی کنی و بگی من میتونم
مگه چی کم داری که نتونی
hastia67
1392/12/24 11:10 ق.ظ

سپیده جون مرسی از حرفات ..اخه یه چیزیم هس دکتره میگه طبیعی 100 در 100 نیس.ممکنه درد بکشی ولی اخر سر عملت کنم.خوب این دیگه خیلی بده

منم مثل شما بدم تایپیک هام هست اگه میخوای برو بخون برو اطلاعات شخصیم
حداقل تلاشتو کردی. منم اوایل از این می ترسیدم اما تلاشمو کردم و خدا رو شکر تونستم. من دردم که شروع شد اونقدر کم بود که نمی خواستم برم بیمارستان اما چون منظم بود و فاصله هاش کم بود رفتم بیمارستان . خوشحال و خندان با پای خودم رفتم اونقدر خوب بودم که گفتم الان بهم می خندن می گن برگرد اما گفتن 3 سانت باز شده و بستریم کردن
من خواهرم سرهردوتابچش طبیعی زایمان کردولی فک کنم توهردوش نزدیک 24ساعت طول کشیدتابچه بدنیابیادواسه همین چشمم ترسیده مامانمم میگه نمیذارم طبیعی بدنیابیاری اون بنده خداهم می ترسه..