2777
2789

سلام چیکار کنم چند روز دخترم کم اشتها شده اولا پای تبلیغات تلوزیون غذا میدادمش حالا بازم حواسم پرت نمیشه دوس دارم یه شربت اشتها بدم بهش، وزنشم کمه ۱۳ ماهس و ۸ کیلویه، شما چه شربتی پیشنهاد میدین؟؟ حتی شیرم کم میخوره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شربت مولتی ویتامین وزن بچه رو زیاد نمیکنه.برای بچه های کم وزن سرلاک میدن.من که تا سه سالگی دادم.با اینکه بچم کم وزن نبود.ولی بچه خوب جون میگیره.چون از شیره و کلیه ویتامین ها رو غنی شده داره.میدونم گرون شده ولی بگیر روزی دو بار لاقل بهش بده.گندم ساده داره.گندم و موز.گندم و عسل.گندم و خرما. 

چکاپ یک سالگی انجام دادین؟ کم خون نیست؟ فروگلوبین، سانستول، زینک پلاس، اپتایزر کیندر اینا همشون ول ...

چرا دکتر آزمایش نوشته هنوز نبردمش چون بردم ازمایشگاه گفتن خیلی بچت ریزه ما نمتونیم رگشو پیدا کنیم ببر بیمارستان اطفال واسه همین فرصت نشد ببرمش، باشه شربتایی ک گفتینو امتحان میکنم اول کیندر اپتایرزو میخرم توکل برخدا😀

شربت مولتی ویتامین وزن بچه رو زیاد نمیکنه.برای بچه های کم وزن سرلاک میدن.من که تا سه سالگی دادم.با ا ...

سرلاک ک اصلا نمیخوره، سرلاک گندمو میوه و عسل خریدم بهتر خورد مگر اینکه همینو بخرم همیشه چون بقیه طعمارو اصلا نمیخوره، سرلاک خارجی از پیچای اینستاگرام چی؟ خوبه بخرم؟؟

چرا دکتر آزمایش نوشته هنوز نبردمش چون بردم ازمایشگاه گفتن خیلی بچت ریزه ما نمتونیم رگشو پیدا کنیم بب ...

خیلی خوبه. آلمانیه قیمتشم حدود ۴۰تومن

ایشالله که اشتهاش زیاد میشه

قطره آهن و آد هم هرجور شده بده بخوره

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
شربت مولتی ویتامین وزن بچه رو زیاد نمیکنه.برای بچه های کم وزن سرلاک میدن.من که تا سه سالگی دادم.با ا ...

راستی هربار چقدر بدم بهش؟ این هربار ۱۵ تا ۲۰ قاشق کوچولو میخوره بسه؟؟؟

خیلی خوبه. آلمانیه قیمتشم حدود ۴۰تومن ایشالله که اشتهاش زیاد میشه قطره آهن و آد هم هرجور شده بده ب ...

یعنی در کنارش قطره آد هم باید بخوره؟ عه نمدونستم فک کردم اون کافیه،،،مرسییی گفتین

یعنی در کنارش قطره آد هم باید بخوره؟ عه نمدونستم فک کردم اون کافیه،،،مرسییی گفتین

الان دز آ و د وآهن کیندر رو یادم نیست ولی اگه د کمتر از ۴۰۰ و آهن کمتر از ۱۵ بود باید اونا رو هم جداگونه بخوره.

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید