2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ناخونم گلوش رو پاره میکنم

من و شوهرم مشکلی نداریم واسه چک کردن گوشی همدیگه

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕

میکشمش.نه ولی واقعا ازش بدم میاد تا اخر عمر نمیبخشمش و اذیتش میکنم.و اینکه به نظر من مجازن گوشیه همو ببینن 

ایوانکا دختر ترامپ تو خاطراتش از سفر به عربستان گفته سعودیا با یک خنده من، حاضر به هر کاری بودند                         خاطرات موگیرینی از دیدار با نمایندگان مجلس ما منتشر نشه صلوات
اون اونوقت خیانت جسمی نمیکنه روحی میکنه ،اگه بفهمم بهم خیانت کرده ها چنان بلایی سرش میارم بقران که مرغای آسمون به حالش گریه کنند
بی تو با بدن لخت خیابان چه کنم🍀با غم انگیز ترین حالت تهران چه کنم😞

واکنشم خوب پدر جفتشونو درمیارم... میبخشم ولی همیشه چکش میکنم چون اعتمادمو از دست میدم

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

نتونستم کادی کنم جز دعوا و خودخوری و شک و....

بله مجاز هستن...زندگی مشترررررک ینی تقریبا همه چی مشترک..زن وشوهر نباید چیزی ازهم پنهان داشته باشن..البته برای زنها پیش میاد (جدای از مسائل زنونه)

(کاربری جدیدمه)خدایا دستمو بگیرفقط تومیتونی♡

گوشی  هردومون باید بدون رمز باشه .... اگرم چیزی بفهمم جدا میشم   چون قبلا ی بار ی چیزی دیدم و فرصت دادم  البته بعد چند ماه قهر و شرط و شروط

گر  تو  با  بد،  بد کنی  پس  فرق  چیست؟

خیانت بخشیدنی نیست، ولی چک کردن گوشی گاهی لازمه😉

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

بله مجاز هستن گوشي همو چك كنن، آخه من فضولم

برام مهم نيست، تو اين مورد خيلي سيب زمينيم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.