2777
2789
عنوان

چی بخورم بچم وزن بگیره؟

5803 بازدید | 29 پست

هفته 19 بارداری هستم.

صد البته که سلامتیش خیلی برام مهم تره تا چاق و چله بودنش ولی خب بدم نمیاد بچم تپلی باشه،چون کلا می ترسم بچه های ریزو بغل کنم.بهم بگید چیا بخورم بچم وزن بگیره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مولتی ویتامین مینرال ایرانی

ماکارونی

نون سنگک

میوه 

سبزیجات

لبنیات

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

هیچ چیز بهتر از مایعات و ابمیوه های طبیعی و پروتیین واسه جنین هوب نیس

پسر من 23هفته یه کیلو ونیم بود

دکترم رژیم پرپروتیین واسم داد وآبمیوه بعد سه هفته یک کیلو اضاف کرد

خدایا پسرمو سالم و سلامت بهم ببخش الهی آمین
مولتی ویتامین مینرال ایرانی ماکارونی نون سنگک میوه  سبزیجات لبنیات

همه ی اینایی که گفتی رو میخورم..از بین لبنیات فقط شیر نمیتونم بخورم چون هیچوقت  تو عمرم نخوردم.البته از وقتی حامله شدم روزی یه لیوان یا یه نصفه لیوان میخورم اصلابیشتر از این نمیتونم.همینم  بخاطر بچه میخورم،ولی خب ماست و پنیر میخورم

خانم ها ادم تو ماه سوم نمیتونه چیزی بخوره بخاطر ویار بچش تا اخر کم وزن میشه؟

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)