2777
2789

واقعا چرا  

تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه..‌‌‌......💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از منوچهر هادی جز این انتظار نمیرفت😂

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

چجوری تموم شد؟؟؟ مگه تموم شد؟؟؟ ندیدم 

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم

چجوری باید تموم میشد 

اگر امیر و ارغوان میمردن همه میگفتن چیه همش غم و غصه 

اگر هیچکدوم و نمی‌زد همه میگفتن وا مگه میشه چ هندی بازی 

حالا ک یکی رو زد باز میگن چه فیلمیه

تکلیف همه چیش معلوم بود دیگ چی میخواید دقیقا

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
چجوری باید تموم میشد  اگر امیر و ارغوان میمردن همه میگفتن چیه همش غم و غصه  اگر هیچکدوم ...

من دوس داشتم ب هم برسن😢

تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه..‌‌‌......💞

باید ارغوان میمرد هاتفم خودکشی میکرد اینجوری فیلم کاملتر بود از ایرانیا بیشترازین انتظار نمیره بلد نیستن فقط میخوان بگن همه چی ارومه ما چقدر خوشبختیم

دلم تا شاخه ای غم درخودش کاشت ترکهای عمیقی باز برداشت چه میشد چون تمام مردم شهر شب تنهای من هم همدمی داشت ....
چجوری باید تموم میشد  اگر امیر و ارغوان میمردن همه میگفتن چیه همش غم و غصه  اگر هیچکدوم ...

منطقی این بود که یه پلیسی مثل امیر انقدر اوسکول طور رفتار نکنه وقتی موبایلت و گذاشتی که دوستات صدات و بشنون قطعا ردیابی چیزی میکنند به محل حادثه میرسن یا حداقلش یه پلیس اولین کاری که بعد نجاتش میکنه این که درخواست نیرو بده حالا بماند ماشین چپ میکنه میره تو دره و دو نفرادم ازتوماشین سالم میان بیرون اینم بماند که هاتف چه قدر سریع ازجا برخواست و اینا و پیدا کرد

باید ارغوان میمرد هاتفم خودکشی میکرد اینجوری فیلم کاملتر بود از ایرانیا بیشترازین انتظار نمیره بلد ن ...

ما خودمون تو دنیای واقعی کم کشت و کشتار میبینیم من که دلم میخواد کل فیلما با خوبی و خوشی تموم بشه

خدایا شکرت 
ماشین جوری چپ شد که باید یه جای سالم رو بدنشون نمیموندولی خوب هیچیشون نشد اینم معجزه ی فیلم ایرانی

یه نخ موی ارغوانم بیرون نبود حتی خاکی هم نشده بود چقد همه چی مصنوعی اووووووق حالم بدمیشه از فیلمای ایرانی

دلم تا شاخه ای غم درخودش کاشت ترکهای عمیقی باز برداشت چه میشد چون تمام مردم شهر شب تنهای من هم همدمی داشت ....
منطقی این بود که یه پلیسی مثل امیر انقدر اوسکول طور رفتار نکنه وقتی موبایلت و گذاشتی که دوستات صدات ...

بابا امیر باید دست هاتف و دستبند میزد میموند تا پلیسا برسن

خدایا شکرت 
ماشین جوری چپ شد که باید یه جای سالم رو بدنشون نمیموندولی خوب هیچیشون نشد اینم معجزه ی فیلم ایرانی

اینکه پلیس نرسیدم خیلی لوس شد چ پلیسیه آخه