2777
2789
عنوان

سقط جنین بعد از تشکیل نشدن قلب

11942 بازدید | 25 پست

دکتر بهم گفت بچه که ضربان نداشته باشه خودش خود به خود از بدنت خارج میشه. بعد چند روز که ضربان نداشت من به خونریزی افتادم و الان ۱۰ روزه تو این چند روز تیکه هایی اومد از بیرون . الان قطع شده خونریزیم میخپاستم بپرسم الان ینی تمون شدهذکه قطع شده. از کجا بفهمم که تموم شده البته سونو فعلا نمیخوام برم

خودت کاری کردی ک سقط شه؟

یادکتربهت داروداد؟

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر گفت هیچ دارویی نمیخواد. خودم فقط پونه دم کردم خوردم. که وقتی میخوردم دردم میگرفت و تیکه ای ازم بیرون میومد. دیروز هرچقد پونه خوردم هم دیگه خبری نبود، درد هم ندارم دیگه حتی

دکتر گفت هیچ دارویی نمیخواد. خودم فقط پونه دم کردم خوردم. که وقتی میخوردم دردم میگرفت و تیکه ای ازم ...

سلام منم ۶ هفته و ۴ روز سونو شدم قلبش تشکیل نشده بود بعدشم سقط کردم وقتی جنین ازت خارج میشه خودت میبینیش عزیزم 

منم یه هفته خونریزی داشتم یه ماه بعدش رفتم سونو گفت چیزی نمونده 

خداجونم شکرت       

مغزبچه شمازودترازقلبش تشکیل شددرسته؟؟

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.

سال ۹۲ هم این مشکل رو داشتم ولی دکترم این نبود. اون موقع دکتر گفت سریع برو بستری شو کورتاژم کردن. ولیاین دکتر گفت خودش طبیعی میاد بیرون و دارو هم نمیخواد حتی

البته اینم بگم دکتر بهم گفت اندازه دوبند انگشت یه تیکه سفید ازت خارج شد بدون سقط کردی 

تو سال ۹۲ که اینطور شدم بعد کورتاژ یه سفید که میگی ازم خارج شد