2777
2789
عنوان

عصبانیم😠😠😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 86 پست

عکستو پاک کن 😂نمیگی آشنا ببینتت

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرين به تو خانم كدبانو عالى بود چقد چيز ميز خوشمزه درست كردى😋😋😋😋

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
اره همون ضایس منظورمه 😁 چه جوری پدرشوهرت روش شد بچه درست کنه؟ اون چه جوری روش شد با اون شکم جلو شم ...

زنه بچه خواس دیگه زنه 45 سالشه تا الان بچه دار نشد تازه   خدابهش داد مادرشون جدا شده خیلی وقت پیش😐وقتی شوهر من دوازده سیزده سالش بوده ازدواج نمودن باباهه رو دقت نکردم ببینم چن سالشه ولی نزدیکا شصت هس😂

همون Banooyekourd سابقم😊 (گلاره)
زنه بچه خواس دیگه زنه 45 سالشه تا الان بچه دار نشد تازه   خدابهش داد مادرشون جدا شده خیلی وقت پ ...

اهان پس شما عروسش بودی زنه زن بابا بود؟

ماشالله به پدرشوهرت

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
اهان پس شما عروسش بودی زنه زن بابا بود؟ ماشالله به پدرشوهرت

قبل من زن باباهه بود شوهرمو از لچگی بیرون کرده بودن پیش بابای من بزرگ شد😒بعد با من ازدواج کرد فک کنم من اصلا به دنیا نیومدم پدرشوهرم این زنو گرفته😂

منو میگی

آره عزیزم عکس فامیلات هست

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
قبل من زن باباهه بود شوهرمو از لچگی بیرون کرده بودن پیش بابای من بزرگ شد😒بعد با من ازدواج کرد فک کن ...

خاک برسرش ۴۵ ساله با اون شکمش که شوهر تورو بیرون کرد

افرین به بابات که بزرگش کرد و به غلامی قبولش کرد 😁

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
خاک برسرش ۴۵ ساله با اون شکمش که شوهر تورو بیرون کرد افرین به بابات که بزرگش کرد و به غلامی قبولش ک ...

آره دیگه بقیه بچه ها کوچیک بودن اختلاف سنیش با شوهرم زیاد نیس زنه خودش گف منم جوون بودم شوهرتم داش بزرگ نیشد مردم حرف درمیاوردن برام منم گفتم اینو بیرون کن یه جورایی باید بهش حق داد وگرنه بقیه بجه ها رو با جون و دل همین زنه بزرگ کرده عین بچه خودش من حق میدم بهش چون خودم زنم