چند وقته پیش خواهر شوهرم و مادر شوهرم سبزی گرفته بودن منو صدا کردن گفتن یه لحظه بیا کارت داریم من رفتم پایین گفت بیا سبزی پاک کن مادر شوهرم گفت برا منه آخرش فهمیدم باهم شریکن همون موقع من نخود خریدم خواهر شوهرم رفت گفت من دست و پاک درد میکنه ببخشید خودم تنهایی پاک کردم چند بارم موهاشو رنگ کردم ولی بهش گفتم موهای منو رنگ کن گفت وا ندارم الانم مادر شوهرم منو صدا کرده میگه آبجی انار آورده بیا کمک دون کن میخواد رب درست کنه منم گفتم کار دارم گفت کاراتو کردی بیا بنظرتون چیکار کنم راستی چند وقت پیش هم شام دعوت اشون کرده بودم اگه خواستین عکس سفره رو میدارم ببینید چقدر زحمت کشیده بودم رفت تو اتاق دراز کشید گفت حال ندارم بخدا حتی بشقاب خودشو نذاشت تو ظرف شویی بعد ما میریم خونشون دستمال میده می که ظرفارو خشک کنید حالا بنظرتون چیکار کنم اصلا دوست ندارم برم
نرو عزیزم بگو کارم طول کشید تازه اون خونه برادرشه باید کار کنه ن تو ک خونه خواهرشوهره و باید مثل عروس بشینی واس مادرشوهر عیبی نداره بلاخره اونم جای مادرخودت ولی خواهر شوهر ن
باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕
والا من تاحالا ازشون نخواستم تو کاری کمکم کنن الانم نمیگن بیا اگرم یهویی برم توجمعشون کمی کمک میکنم وبلند میشم.دلیل نداره وقتی لطفی نمیکنن من لطف کنم
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
کلا بگو من عادت ندارم کسی خونه م کار کنه، خودمم. کار نمیکنم
پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو میکشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه