2777
2789
عنوان

خانومای باردار نگرانم بیاین 😳

317 بازدید | 79 پست

سلام.بچه ها من شکمم 17هفته و6روزم ولی شکمم بزرگ نیس طبیعیه؟احساس میکنم کوچیک ترم شده😢.شما چند هفته بودین که شکمتون مشخص بود باردارین؟؟؟

خدایا بابت نی نی تو دلیم شکرت😍ممنونم 👪

نگران نباش مدلته منکه شونزده هفتهمه وزن اضافه نکردم شکمم یذرست

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من الان ۲۸ هفتم هنوز شکمم زیاد معلوم‌نیس😄 اون یکی دوماه اخر شکم‌معلوم‌میشه 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

من ۱۵هفته و چهار روزمه شکمم بزرگ نشده میگم شما حرکتشو میفهمید 

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ تقدیم به پسر دارا

بعضیا اینجورن..خودشون شکم‌ندارن..اگه خدایی نکرده مشکلی بود سونو مشخص میکرد..

دکتر گفته همه چیزش نرمال؟؟؟؟

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
یعنی قبل 8کوچیک بود یا لباس بیرون مشخص نبود باردارین؟

من هفته 12 شکمم خیلی کندس 😐😐😐البته داشنم  قبلا الان اما گرد تر شده 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
من انقدر شکمم کوچیک بود که قسم میخورم تا ماه پنجم به ندرت کسی میفهمید باردارم هفته ۳۲رفتم سونو دکتر ...

منم تازه رفتم تو5ماه ولی مشخص نیس میگن شکمت کوچیکه

خدایا بابت نی نی تو دلیم شکرت😍ممنونم 👪