2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://persianv.com/horos/فال-شیخ-بهایی

برا من پسر شد امروز اگه سونو بگه خبرشو میدم

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
زدم برام دختر زده بود 😆بعدا ک فهمیدم میگم درست بود با نه

حس میکنم نی نی شما دختره 

ماله خودمم حس میکنم پسره 

به امید خدا😄

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
حتما بیا بگو منتظریم😆

اقا من حرفمو پس میگیرم ماله من دختر بود ماله شما پسره😂😂😂

منتظرم 😍

دختره گلم 

وای خاک تو سرم شوکه شدم از اتاق با حالت قهر اومدم بیرون😂😂😂دکتر گفت وایسا ببینم کجا میری دارم نسخه مینویسم😂😂😂😂وقتی گفت دختره واقعا میخواستم یدونه بکوبم تو سرش😐چهار ماهه همه میگن بچت پسره الان گفتن دختره خیلی ناراحت شدم گریه کردم ولی الان از شوک دراومدم خداروشکر میکنم دخترم سلامته

اقا من حرفمو پس میگیرم ماله من دختر بود ماله شما پسره😂😂😂

ای جانمممم عزیزم خدا حفظش کنه 😍علائمت چی بود تو این دوران؟؟؟ برا من هنوز مونده تا انومالی😟تازه ان تی رفتم مگه میگذررررررررررره

دختره گلم  وای خاک تو سرم شوکه شدم از اتاق با حالت قهر اومدم بیرون😂😂😂دکتر گفت وایسا ببینم ک ...

هیچ فرقی نمیکنه چی باشه هردوش عزیزه تازه وقتی دنیا بیاد جون و عمرت میشه😍ولی اینکه بقیه هی دختر و پسر میکنن خیلی بده .بچه ادمی یا دختره یا پسر مگه غیر از اینه.. اما نمیفهمن😕

ای جانمممم عزیزم خدا حفظش کنه 😍علائمت چی بود تو این دوران؟؟؟ برا من هنوز مونده تا انومالی😟تازه ان ...

والا علایم من همش پسر بود گلم اصلا به این چیزا توجه نکن 

خیلی خوشگل شدم 

لاغرم شکمم کوچیکه 

عاشق ترشیم از شیرینی متنفرم 

همش ماله پسره دختر شد این علایم اینا الکیه

هیچ فرقی نمیکنه چی باشه هردوش عزیزه تازه وقتی دنیا بیاد جون و عمرت میشه😍ولی اینکه بقیه هی دختر و پس ...

اره همه به من میگفتن پسره بعد من قشنگ میگفتم پسره دیگه رفتم دیدم دختره انگار که پسرمو ازم گرفته باشن وای خیلی عکس العملم بد بود😂اصلا اصلا نگو پسره دختره به یه جنس وابسته بشی میخوره تو ذوقت